Kikhanebakken 99, Gl Holte, 2840 Holte

148 m2 rækkehus

Kontant 6.900.000 kr.

Istandsat klyngehus i Gl. Holte.


Grundigt moderniseret indenfor.

Kikhanebakken er en skøn, lukket vej i Gl. Holte, og her finder I dette klyngehus, som er blevet grundigt opdateret i de seneste år. Boligen på 148 m2 har en indretning, der passer perfekt til familien med tre værelser, to badeværelser, et bryggers og et opholdsmiljø, hvor køkken og stue er i åben forbindelse.
Alle rum er blevet fornyet i det pæne klyngehus fra 1971, så huset fremstår moderne inden døre. Der er lagt plankegulv og skiftet køkken i 2021, mens badeværelserne er renoveret et par år forinden. Derudover er der installeret et afkalkningsanlæg. Gården foran huset er også istandsat i 2021, og i samme ombæring er der opført et udhus i en kvalitet, som falder ind i det øvrige byggeri.
Boligens omdrejningspunkt er i køkkenet og stuen, som blot er adskilt af en halvvæg. Køkkenet fra 2021 har et moderne udtryk med grebsfrie, hvide elementer, mørke bordplader, en stor køkkenø og kvalitetshvidevarer hele vejen rundt såsom et vinkøleskab og et amerikanerkøleskab. Der er plads til spisebord ved siden af de store vestvendte vinduer, mens sofagruppen bliver placeret i stuen på den anden side af halvvæggen. Brændeovnen i stuen er opsat i 2021.
Soveafsnittet giver jer tre værelser, og forældrene vil finde sig til rette i værelset, som har et badeværelse en suite. Det andet badeværelse tilgås via gangen, og endelig er der et velindrettet bryggers.
På begge sider af huset er der terrassemiljøer, så I kan sidde i solen hele dagen. Terrassen i baghaven har morgensol, mens der fortil er en lukket gård med eftermiddags- og aftensol.
Bosætter I jer ud til den smukke natur i Søllerød Naturpark og Kikhanerenden, hvor I møder stisystemer til Søllerød og Nærum samt Kirkeskoven og Rude Skov, er der indkøbsmuligheder en god kilometer fra matriklen. Er der børn i hjemmet, finder I pasningstilbud og skole i kort cykelafstand.

5Antal rum
1971Byggeår
2Antal toiletter
288 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

6.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.763 kr.

Udbetaling

345.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,421 / 32.199 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolaj Starup Kjelfred
home Holte

Partner & Ejendomsmægler, MDE

nkjo@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44