J. Skjoldborgs Vej 7A, 8230 Åbyhøj

122 m2 rækkehus

Kontant 3.995.000 kr.

ÅBYHØJ


Sjældent udbudt 1-plans bolig i attraktive Åbyhøj med overskuelig terrasse/have!

Så kom der endelig et sjældent udbudt 1-plans bolig til salg i Åbyhøj. Her på J. Skjoldborgs Vej 7A, hvor home byder velkommen til en bolig i ét plan på 122 m2 med 3 regulære soveværelser og en fantastisk, sydvendt terrasse og have, der ganske enkelt bør opleves! Boligen ligger som et halvt dobbelthus, hvor I her har en overskuelig terrasse/have på. Boligen står klar til overtagelse, når det måtte passe ind for jer! 

Hvert halve dobbelthus har brugsret til egen carport samt godt skur i forlængelse heraf. Der er indgang i boligen enten via bryggers først med vaskefaciliteter eller gæsteentré med god garderobeplads. Derudover byder boligen på to badeværelser i hver sin ende af huset og tre regulære soveværelser, hvoraf to har åbent til kip med stigeopgang til gode hemse med skønt lys fra ovenlysvinduerne.
Herudover stor og rummeligt alrum med spise-/opholdsstue og udgang til terrasse og haven. Godt og funktionelt køkken med god plads til madlavning. På den sydvendte terrasseoase og græsplænen, befinder man sig i rolige omgivelser, hvor solen kan nydes fra morgen til aften. En skøn atmosfære i sin overskuelige størrelse med private omgivelser.
Således får man sig her et godt udnyttet hjem med en meget funktionel planløsning - i 1 plan; og dermed en sjælden udbudt mulighed i hjertet af Åbyhøj!
Huset ligger i kort gåafstand til offentlig transport, dagligvarekøb, specialbutikker osv. Skoledistriktet til nærværende adresse af den eftertragtede Gammelgårdskolen, beliggenhed er i top med sine trygge omgivelser i attraktive Åbyhøj - og i kort cykleafstand til Aarhus City og storbylivet!
Perfekt for køberne, der søger en bolig i 1 plan på rolig placering, og som samtidig værdsætter en attraktiv og bynær beliggenhed…
home byder velkommen!

4Antal rum
1994Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.193 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,941 / 18.474 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700