Købsaftale underskrevet
Ingen bopælspligt

Holtebakken 7, Niverød, 2990 Nivå

95 m2 rækkehus

Kontant 2.995.000 kr.

Kæderækkehus i et plan med loft til kip beliggende i attraktivt kvarter i Nivå.


Nyt badeværelse fra 2023! Sydvendt have med stor udestue fra 2020.

Velkommen til naturskønne Nivå. Her på den rolige vej i det attraktive kvarter ved Holtebakken 7 finder I dette hyggelige og charmerende kæderækkehus, der fremstår velholdt, indbydende og lige til at flytte ind i.
I kommer til at bo i et roligt kvarter med gåafstand til skole, både den populære Per Gyrum privatskole såvel som offentlig skole, hvor trygge stisystemer fører jer rundt i lokalområdet. Fem minutter på cykel og I står ved stationen og Nivå Centeret med indkøbsmuligheder. I centrum er der et igangværende byfornyelsesprojekt med bl.a. ny skole og kulturhus på vej.
Derudover har I nem adgang til en af Nordkystens bedste strande, den hyggelige havn, hvor I finder hyggelige restauranter og cafeer, der er attraktive og velbesøgte året rundt.
Kæderækkehuset fik i 2008 blandt andet nyt tag, genveksanlæg såvel som nye vinduer, hvor der til gengæld blev opført en stor sydvendt udestue i 2020, hvor skydedørene kan åbnes helt op for at invitere haven ind. Her kan I sidde i al slags vejr og blandt andet nyde årstidernes skift. Ventilations varmegenvindingsanlægget fra 2008 sørger for et godt indeklima.
Inden døre bydes I velkommen i entréen, hvor I får direkte adgang til bryggers, hvor der er plads til hjemmets vaskefaciliteter. Herfra giver gangarealet i den ene ende af boligen adgang til tre gode værelser, alle med skabsplads samt hjemmets badeværelse med gulvvarme, der står nyopført i lækkert, stilrent design fra 2023.
Boligens samlingspunkt er uden tvivl den lyse opholdsstue, der ligger i åbent forløb med det klassiske køkken, holdt med hvide fronter og en ovn i ergonomisk højde. Her er god opbevaringsplads og en flot bagvæg med flotte klinker. Den store stue med loft til kip er lys og indbydende med god plads til hele familien. 
Det åbne udhus kan bruges til ølbrygning eller anden hobby, og er indrettet med professionel kvalitets metalbord med vask, emhætte og en luft-luft varmepumpe fra 2019.

Ude venter en dejlig oase af en have med grønne bede, buske og træer, der byder på skygge og hyggekroge. Terrassen er ugeneret som haven, hvor mange skønne stunder kan nydes i fred og ro.

1961
Byggeår
4
Antal rum
475 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Charlotte Torp
home Nivå - Kokkedal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

chtor@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49