Enderækkehus

Højgårdstoften 151, 2630 Taastrup

105 m2 rækkehus

Kontant 3.095.000 kr.

Sjældent udbudt enderækkehus i det populære Højgårdstoften


Oplagt til både de yngre og de ældre som ønsker 1 plan

Nu byder sig en fantastisk god mulighed, hvis I drømmer om et af Taastrups eftertragtede étplansrækkehuse i Højgårdstoften. Her får I ikke kun fordel af en super planløsning og en central adresse – I får også fordelene ved et enderækkehus med en stor have, egen carport og børnevenlig beliggenhed nær skole.

Boligen er perfekt til købere i alle aldre. Med sin funktionelle planløsning i ét plan er det børnevenligt og ældrevenligt på én og samme tid. Der er ligeledes flot vedligeholdt og løbende moderniseret, hvilket giver jer et sundt og indbydende hjem med utrolig velfordelte kvadratmeter.
Det er nemt at forestille sig børnefamilien her på adressen, da der kan indrettes to hyggelige børneværelser og et større forældresoveværelse. Samtidig er der også ideelt til ældre købere, da der ikke er nogle trapper, der skal forceres, hvilket gør det nemt og bekvemt at bevæge sig rundt.
I bydes velkommen i entréen, hvor der er god garderobeplads og adgang til husets gæstetoilet. Dernæst to værelser side om side og et større værelse i modsatte hjørne af huset. I får også et lyst og funktionelt køkken med hårde hvidevarer og god plads i skabene. Der findes også en lille spisekrog til de hurtige måltider. Badeværelset ligger ved siden af, og her får I et dejligt rum med moderne løsninger, badekar og vaskemaskine. Sidst men ikke mindst er der en stor stue med fin plads til spiseafdeling og sofagruppe.
Fra stuen er der direkte udgang til den sydvendte have og den dejlige terrasse, hvor der er god plads til at samle venner og familie til sommermiddag. Haven har en skøn størrelse, der er overkommelig at holde, men samtidig med masser af plads til at slappe af og nyde livet under åben himmel.
Hvis I drømmer om et nydeligt og attraktivt 1 plans enderækkehus så er Højgårdstoften 151 helt sikkert et godt bud på et kommende hjem for jer. 

Kontakt os i dag for en personlig fremvisning
4Antal rum
1969Byggeår
2Antal toiletter
346 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.544 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,782 / 14.299 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jan Isaksen
home Taastrup

Partner, Ejendomsmægler MDE, Vurdering for RD

jais@home.dk

43 99 62 60

43 99 62 60