Købsaftale underskrevet

Hjertebjærgparken 16, Kvarmløse, 4340 Tølløse

122 m2 rækkehus

Kontant 2.095.000 kr.

Tølløse


Velindrettet rækkehus i et plan på ugeneret beliggenhed

Velkommen til Hjertebjærgparken 16. Et lækkert og utrolig velholdt ende-rækkehus i et plan i et eftertragtet område på en helt ugeneret grund i Hjertebjærgparken, Tølløse.

Her får du en bolig, som er ekstremt godt isoleret og med meget lavt varmeforbrug - også er den tilmed indflytningsklar! 

Boligen har en rigtig god indretning med et skønt lyst og åbent køkken-alrum i midten. Her giver den lille mur en god adskillelse mellem køkken og stue. Køkkenet har alt i hvidevarer og fremstår lyst og pænt. Opholdsrummet er helt fantastisk med loft til kip, udsigt til gårdhaven, pilleovn samt helt eminent lysindfald. Fra opholdsrummet med stue er udgang til alletiders sydvendte gårdhave, hvor man kan sidde helt ugeneret og nyde solen.  

I forlængelse af stuen ligger det ene af de i alt 3 værelser. Her er også loft til kip samt en hems med soveplads og vindue.
I den anden ende af huset findes 2 gode værelser, bryggers samt flot badeværelse med brus,.

Til boligen hører endvidere godt isoleret udhus til div. opbevaring. I dag kan der holde flere biler lige udenfor hoveddøren på parkeringsarealet.

Tølløse byder på mange muligheder med både indkøb, skoler og togstation. Tølløse er en aktiv by med mange foreninger og sportsmuligheder.
2003
Byggeår
4
Antal rum
176 m2
Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Cilla Thor Hansen
home Holbæk

Salg & Vurdering

cith@home.dk

59 43 59 59

59 43 59 59