Hesselholm 213, 3670 Veksø Sjælland

140 m2 rækkehus

Kontant 3.695.000 kr.

Rummeligt rækkehus i Veksø


- Hele 172 etagemeter i naturskønne omgivelser

På en vestvendt skråning i udkanten af Veksø med naturskøn udsigt over søer og markerudbyder vi dette rækkehus. Området er meget børnevenligt, og der er tale om et rummeligt hus i halvandet plan, så når I ikke nyder dagene på terrasserne eller den skønne altan, får I gode boligrammer til familiehyggen.

På vestsiden af ejendommen strækker det åbne land sig, så langt øjet rækker, og lige på den anden side af lågen ligger en stor græsplæne, hvor de mindste kan tumle i fred. De smukke omgivelser til trods byder beliggenheden på Hesselholm 213 alligevel på kortafstand til alle de fornødenheder, I har brug for i hverdagen. Netto og Rema 1000 ligger begge et par hundrede meter fra adressen, ligesom både skole og daginstitutioner er at finde inden for den nærmeste kilometer.

Ejendommen fra 1982 er et solidt rødstensbyggeri, som er flot vedligeholdt i årenes løb.Senest er der installeret nye vinduer, mens også køkkenet er skiftet. Grunden er anlagt medterrasser både foran og bag huset, så I får lækre udemiljøer uden at skulle vedligeholde enstor have. Fra husets overetage er der desuden udgang til en lækker altan med god læ ogen utrolig smuk udsigt over det bakkede landskab.

Indvendigt rummer huset hele 172 etagemeter, så for en ejendom af denne type får I enusædvanlig stor mængde plads at indrette jer på. På overetagen har I to værelser med adgang fra et stort, moderne køkken-alrum, hvor hjemmets kok kan folde sig ud, og I har endvidere et lille badeværelse med bruseniche. Underetagen byder på husets andet badeværelse, som har gulvvarme, bruseniche og badekar, mens bryggerset har plads til vaskefaciliteter. Yderligere får I tre gode rum og en stor stue med højt til loftet og udgang til terrassen.

Alt i alt er denne ejendom i Veksø perfekt til jer, der drømmer om naturskønne omgivelser og en vedligeholdelseslet og rummelig bolig. Kontakt os, hvis I vil vide mere, og lad os arrangere en fremvisning for jer.
6Antal rum
1982Byggeår
2Antal toiletter
160 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.368 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,265 / 16.927 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Thorup Fystro
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

fystro@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14