Haslevej 42B, 8230 Åbyhøj

136 m2 rækkehus

Kontant 5.295.000 kr.

Sjældent udbudt rækkevilla på 160 etage-kvm, attraktiv placering i hjertet af Åbyhøj!


ÅBYHØJ

home har hermed fornøjelsen af at udbyde en af rækkevillaerne på Haslevej, som sjældent ses udbudt. Her får man 136 kvm i ét plan samt et funktionelt kælderrum. Boligen byder blandt andet på 3 soveværelser og en fantastisk solrig have samt en centralt og attraktivt beliggenhed i Åbyhøj med gåafstand til byens herligheder. Boligen fremstår pæn og velholdt og skal opleves!
Man ankommer til boligen via en lille stikvej til Haslevej, og foran huset har man en fin forhave med carport og plads til eventuelt et ekstra køretøj. Bag ved ejendommen er der en dejlig, sydvendt have med en dejlig og privat atmosfære samt god dybde i haven. Herudover flere gode terrassearealer med rig mulighed for hyggelige sommerstunder sammen med familie og venner.
Boligens planløsning er godt indrettet og byder på en entré/fordelingsgang med indbyggede skabe. Herfra er der adgang til 3 regulære soveværelser samt et badeværelse med bruseniche. Køkkenet i boligen fremstår fint og funktionelt med god plads til madlavning og en lille spiseplads. Derudover er der et praktisk bryggers med håndvask, vaskefaciliteter og boligens anden indgang.
Boligens hjerterum er den store og rummelige opholdsstue, hvorfra man har adgang til terrasse og haven. Dette skønne rum byder på god plads til både spiseafsnit og tv-/sofaområde. Vinduerne vender mod syd, hvilket giver et godt lysindfald. Fra stuen har man en spindeltrappe ned til en funktionel og højloftet kælder, der kan indrettes efter behov, f.eks. som hobbyrum, kontor, eller en ekstra soveplads.
Huset ligger i kort gåafstand til offentlig transport, dagligvareindkøb, specialbutikker osv. Det tilknyttede skoledistrikt er den eftertragtede Gammelgårdskolen, og beliggenheden er fremragende med trygge omgivelser i attraktive Åbyhøj. Der er også kort cykelafstand til Aarhus City og storbylivet!
Dette er den perfekte bolig for købere, der søger en bolig i ét plan på en rolig placering, samtidig med at de værdsætter en attraktiv og bynær beliggenhed.
home byder velkommen til denne sjældne mulighed i hjertet af Åbyhøj!
1957
Byggeår
4
Antal rum
511 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.347 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,588 / 25.837 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

86152700

86152700