Ny pris

Haslevangsvej 10A, Hasle, 8210 Aarhus V

119 m2 rækkehus

Kontant 3.775.000 kr.

Attraktiv og indflytningsklar ende-rækkehus med skøn have og på bynær placering!


AARHUS V - AARHUS

Så er muligheden her igen for at blive ejer af en af de attraktive og sjældent udbudte enderækkevillaer på Haslevangsvej, som er en lukket og rolig villavej, kun ca. 1 km fra bygrænsen til Aarhus C og storbylivet. Her får man en indflytningsklar ejendom med en funktionel og veludnyttet planløsning, og som bl.a. byder på nyere vinduer, renoveret badeværelse og køkken samt et gennemgående dejligt lysindfald. Derudover hører der til ejendommen en skøn, solrig have, der bevæger sig med rundt om ejendommen, takket være dens endeplacering, hvilket medvirker til at skabe en skøn udendørs atmosfære.

Indenfor bydes man velkommen i en rummelig entré med god plads til sko og overtøj samt en bred trappeopgang til overetagen. Fra entréen er der yderligere adgang til et nydeligt toilet i flotte materialer samt væghængt toilet. Videre bevæger man sig ind i den hyggelige opholdsstue, hvor det skønne lysindfald strømmer ind gennem de store sydvendte vinduespartier, der også giver adgang til terrassen og via en dobbelt terrassedør. Den store sydvendte terrasse tilbyder god plads til hyggelige sommerstunder med familie og venner ved grillen. I åben forbindelse fra stuen har man spiseplads samt et flot køkken med hvide fronter, træbordplade, rigelig opbevaringsplads og masser af arbejdsplads. Fra køkkenet har man adgang til et praktisk bryggers med vaskefaciliteter, håndvask og ejendommens anden indgang.

Trappen fra entréen fører op til overetagen, der består af en fordelingsrepos, der giver adgang til et flot badeværelse med væghængt toilet, badekar og bruseniche i ét, samt tre regulære værelser i rigtig gode størrelser, og hvor det behagelige lysindfald fra de store vinduer igen gør sig bemærket. Derudover er der en ekstra trappe fra reposen til en hems (ikke godkendt til beboelse)  med vindue og oplagt til fx kontor, hobbyrum eller gæsteværelse. Til ejendommen hører yderligere en carport med et tilhørende redskabsskur.

Som nævnt er dette en sjældent udbudt mulighed på en attraktiv beliggenhed, kun kort afstand fra Aarhus By, samt med gode muligheder for dagligvareindkøb, offentlig transport og meget mere! Den tilknyttede skole for området er "Hasle Skole", der ligger ca. 850 meter væk og kan nås til fods.

home byder varmt velkommen til en god boligoplevelse.

4Antal rum
1978Byggeår
2Antal toiletter
334 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.775.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.171 kr.

Udbetaling

190.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,724 / 17.494 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Vernegreen
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Butikschef & ejendomsmægler, MDE

jverne@home.dk

86152700

86152700