Grønningen 31, 6100 Haderslev

95 m2 rækkehus

Kontant 1.245.000 kr.

Haderslev


Spændende og veludnyttet ende rækkehus

I den sydlige bydel af Haderslev, nærmere bestemt Grønningen 31, finder vi dette dejlige veludnyttede og velholdte ende rækkehus.
Beliggenheden gør at man bor dejlig tæt på daginstitutioner, skoler samt indkøbsmuligheder. Alt noget der gør hverdagen lettere.
Fra man træder ind i dette ende rækkehus, kan man mærke der er tænkt over detaljerne. Det forskudte stueplan byder på et moderne køkken med god arbejdsplads og mange opbevaringsmuligheder. En dejlig stue med god naturlig belysning samt en hyggelig brændeovn. Fra stuen er der opgang til en dejlig spisestue med plads til stort spisebord hvor familie og venner kan samles.
Badeværelset er lyst med mørke klinker, her er brusebad samt gulvvarme.
1 sal byder på en lille repos med indbyggede skabe samt 2 gode værelser. Det største af værelserne har indbyggede skab og direkte udgang til en sydøst vendt altan.
Kælderen byder på et godt vaskerum, og 3 gode disponible rum. Herfra er der også direkte udgang til bagsiden af boligen.
Haven er pæn med flotte beplantninger og en god stor flisebelagt terrasse. En dejlig stor have hvor man kan nyde en solstråle eller sparke lidt bold.
Derudover medfølger en carport til boligen.
Har dette dejlige rækkehus vakt jeres interesse? Så tøv ikke med at kontakte home Haderslev – Vojens allerede i dag for en fremvisning.

1954
Byggeår
4
Antal rum
445 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.245.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.863 kr.

Udbetaling

65.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

7,716 / 5.989 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Hans Plesner Drud
home Haderslev - Vojens

Indehaver

drud@home.dk

74530545

74530545