Grønnebakken 35, 4200 Slagelse

129 m2 rækkehus

Kontant 1.850.000 kr.

Velholdt og indflytningsklart rækkehus med lavt varmeforbrug


I dejligt område tæt på alle familiens fornødenheder

Her udbyder vi et virkelig dejligt og yderst velholdt rækkehus i 2 plan. Området er populært for børnefamilier såvel som parret, der ønsker et dejligt miljø og en pasningsnem have i nærhed til både byens centrum og butiksliv, indkøb, skole, sport og gode busforbindelser.

Indgang til beboelsen sker via enten entréen eller det praktiske bryggers med skabe og plads til vaskefaciliteter. God forbindelse fra bryggers til det flotte køkken med megen skabs- og bordplads, mulighed for lille spiseplads såvel som åbning mod den store, lyse stue.
Stuen er opdelt i 2, således at der er spisestue til højre og større stue med dobbeltdøre til den skønne terrasse og have til venstre.
I spisestuen kunne ved behov tillige etableres et værelse mere.

I stueplan desuden et mindre værelse til for eksempel sove-/gæsteværelse eller hjemmearbejdsplads, og her er dejlig med skabsplads i hele rummets bredde.
Tværs gennem entréen et flot og velindrettet badeværelse med flot klinkegulv, håndvask i skabsarrangement og bruseniche.

Fra stuen trappe op til rummeligt repos med fordeling til 2 gode værelser, begge med skabe. Reposen i midten kunne være fælles tv-/spillerum for børnene eller måske hyggerum for hele familien - kun fantasien sætter grænser.

Foran husets en flisegang til begge indgange og et dejligt kig til grønt, fællesareal med plads til en fodboldkamp, ligesom der også er legeplads i nærheden.
Bag huset den skønneste have med stort terrasseareal og kun få, små bede at passe. Terrassen er i sydvestlig retning, så der indbydes til både solbadning og hyggelige grillaftener med familie eller naboer.
I området er der nemlig grundejerforening, der ligger op til fællesskab og hyggelige arrangementer for alle beboere. 

Har du lyst til en fremvisning, skal du endelig ikke tøve med at kontakte home Slagelse på tlf. 5850 2110 - vi står klar!
1984
Byggeår
6
Antal rum
198 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.850.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.423 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

11,412 / 8.924 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steen Grosen
home Slagelse

Ejendomsmægler, Indehaver

grosen@home.dk

58 50 21 10

58 50 21 10