Gartnervænget 12, 8680 Ry

132 m2 rækkehus

Kontant 3.395.000 kr.

Sublim udsigt til Søhøjlandet og Himmelbjerget i baggrunden


Velbygget rækkehus i det attraktive Gartnervænget

Drømmer I om at bo i et roligt kvarter, tæt på midtbyen og skoven - så er muligheden her.

Midt i Ry ligger dette hyggelige kvarter med opvoksede haver. Et rigtigt drømmekvarter for dem, som sætter pris på kort afstand til skole, skove, vandet. Kvarteret er populært, fordi det ligger centralt i Ry og med sublim udsigt. Man kan gå til det hele. Indkøb, togstationen, bussen, skolen. De rolige veje uden gennemfartstrafik gør også området til et godt og roligt sted med et hyggeligt fællesareal. Kyhnsmindeskoven som nabo og i sikker og kort afstand til Ry by med alle faciliteter. Her trives mange børnefamilier, så legekammerater er der masser af! Denne villa er en af områdets største, og pladsen er udnyttet optimalt. I underetagen er leverummene, med det store køkken/alrum/stue miljø, som et kæmpe aktiv. Her er plads i rigt omfang til hele familien, og fra stuen og terrassen lige udenfor overvældes man af den pragtfulde udsigt. 
Man kommer ind i entréen med plads til garderobe og ligefrem finder man et nydeligt badeværelse holdt i lyse farver. På venstre hånd, kommer man til husets stue/alrum/køkken i åben forbindelse. Herfra er der udgang til en dejlig stor sydvestvendt solterrasse, hvorfra man har den skønneste udsigt over Ry og Søhøjlandet. Udsigten er malerisk og konstant foranderlig afhængig af vejrforhold og årstiden. Fra køkkenet og bryggerset er der adgang til et værelse. Rummet fungerer i dag som kreativt/ multirum pga. placeringen ved siden af køkkenet. Endvidere bryggers, hvor der er god plads til vaskemaskine og skabsplads.
Udvendig er der mod vest og syd den skønneste terrasse, og selvom man er højt oppe, er man meget ugenert. Bagved villaen er der en spændende skrånende grund, og øverst oppe, et lille lysthus. Her er udsigten i sandhed slående! Villaen har alt det I skal bruge, samtidig med noget af det bedste Ry kan tilbyde - udsigt og natur lige ved døren. 
Fra entréen er der trappe til husets 1. sal. Her finder du 3 værelser og et lyst badeværelse - fine i størrelsen og selv større familier burde kunne finde plads nok. Naturligvis er udsigten om muligt endnu bedre herfra. 
Til huset hører også en god garage, som er bygget ind under terrassen i stueplan. Praktisk til bil eller til barnevogne, cykler og golfudstyr, eller hvad man drømmer om. 
Velindrettet bolig med det smukkeste udsyn i Ry midtby, populært kvarter, få minutter til skole, tog og indkøb - ring til home for en fremvisning!
1986
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.423 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,823 / 16.233 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Ry

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00