Gængehaven 1, 2690 Karlslunde

138 m2 rækkehus

Kontant 5.295.000 kr.

Sjældent udbudt Lind & Risør 1-plans enderækkehus


Opført i 2019 med skøn udsigt

Velkommen til Gængehaven 1, et smukt og rummeligt 1-plans enderækkehus i Karlslunde. Denne bolig er ideel til familier eller seniorparret, der ønsker et hjem med masser af plads og bekvemmeligheder. Huset er fra 2019, hvilket betyder at man stadig har de 5-års garanti ved Lind & Risør fra opførelsen.

Boligen er bygget i en charmerende række af 1-plans rækkehuse og har en carport med tilhørende skur, som giver rigelig plads til opbevaring. Gennem hoveddøren træder du ind i en kombineret entré og fordelingsgang, et stort køkken/alrum, der skaber et åbent og indbydende rum, der er perfekt til familie og venner hvorfra der også er direkte adgang til gårdhaven foran ejendommen. Den kombinerede daglig- og spisestue har udgang til haven og den flisebelagte terrasse med skøn udsigt, såfremt det ønskes kan der etableres et ekstra værelse i stuen.

Master bedroom er rummeligt og luksuriøst med sit eget badeværelse og masser af skabsplads. Der er også en børneafdeling med to børneværelser og et badeværelse med bruseniche. Boligen har også et bryggers, som er praktisk og har plads til vaskemaskine og tørretumbler.
Den skønne have er flot anlagt og har en flisebelagt terrasse, som giver mulighed for at nyde udsigten til markerne, mens du slapper af i den friske luft. Bemærk Morgensol på den ene terrasse foran ejendommen og aftensolen på den anden side – hvad mere kan man ønske sig?

Gængehaven 1 er beliggende i et fredeligt og roligt område, men alligevel tæt på indkøbsmuligheder, skoler og offentlig transport. Det er en fantastisk mulighed for familier, der søger et rummeligt og komfortabelt hjem med masser af plads og moderne bekvemmeligheder.
home byder velkommen

5Antal rum
2019Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.290 kr.

Udbetaling

265.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

30,360 / 24.476 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Mørch
home Greve-Karlslunde

Indehaver, Projektansvarlig & Ejendomsmægler MDE

ramh@home.dk

70 500 100

70 500 100