Frueløkke 66, 6200 Aabenraa

68 m2 rækkehus

Kontant 895.000 kr.

Velindrettet rækkehus i rolige omgivelser tæt på skole, skov og indkøbsmuligheder


Høje Kolstrup

I bunden af et roligt, lukket vænge venter denne lyse bolig på nye ejere. Her føler senioren sig hurtigt hjemme, ligesom det unge par eller singlen nemt får indrettet sig hyggeligt i boligens lyse omgivelser.
Beliggenheden er ikke til at sætte en finger på. Der er ikke mange biler på den lukkede vej - og så er nabolaget bundet sammen af et velfungerende stisystem.
Heller ikke hverdagens bekvemmeligheder skal du kigge langt efter, hvad enten det er indkøbsmuligheder - der findes bare 10 minutters gang fra huset - legepladser til børnebørnenes leg eller byens hundeskov, som ligger et kvarters gang fra dit kommende hjem - du når tilmed det meste via det gode stisystem.
Smuk natur er også til at finde i nærmiljøet. Blandt andet grønne arealer i kvarteret samt den skov, der omkranser store dele af Høje Kolstrup.
Er det midtbyens leben, spændende specialbutikker og gode restauranter, der kalder - er der blot få minutters kørsel til Aabenraa centrum - den offentlige trafik til midtbyen er tilmed rigtig god. Ydermere er det nemt at nå den Sønderjyske Motorvej.
Selve villaen er måske ikke den største, til gengæld er den velindrettet, lys og indbydende. Du får et dejligt køkkenalrum og stue i et dejligt, lyst rum, hvor der er god plads til at kreere lækre måltider til vennerne - køkkenet er moderne med en flot bordplade, ligesom der er god plads til opbevaring. I forlængelse af køkkenet er der plads til et indrettet med spisebord, mens resten af stuen nemt kan rumme både de bløde møbler og et bette hjemmekontor.
Stuegulvet er beklædt med et pænt, lyst gulv - og så sørger terrassedøren for masser af lys i stuen, ligesom den leder dig ud på havens store træterrasse.
Du får også et godt soveværelse med skabsvæg - og har garderoben i soveværelset ikke nok plads til kjoler, skjorter, trøjer mm., er der etableret flere skabe i mellemgangen, hvor der også er plads til tørretumbleren.
Badeværelset er indrettet med bruseniche og plads til vaskemaskine, mens entréen har plads til overtøj og sko. OBS. Der er påbegyndt en modernisering af badeværelset som endnu ikke er færdiggjort.
Udendørs består haven primært af plæne samt en afskærmet træterrasse. På den anden side af baghavens stakit venter et stort grønt areal med plæne, træer og buske, som omkranser de ca. 12 ejendomme, der ligger i denne lomme af Frueløkke. Her er opsat mål til discgolf - og så er det hurtigt at skrå over græsset for at nå kvarterets gode stisystem.
2Antal rum
1980Byggeår
234 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.021 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,258 / 4.178 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lützen Christensen
home Aabenraa

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

lutz@home.dk

74624045

74624045