Forårsvej 22, 7120 Vejle Øst

154 m2 rækkehus

Kontant 6.795.000 kr.

Fjordrækkerne i Bredballe med uhindret udsigt til Vejle fjord og Munkebjergskovene


Gennemført boligindretning med kvalitetsmaterialer og 2 badeværelser

På vel nok én af Bredballes mest attraktive beliggenheder, hvor benzinkongen Oluf Haahr’s tidligere liebhaverbolig lå, er der nu opført 24 fantastiske boliger, som alle har udsigt til Vejle fjord og skovarealerne ved Munkebjerg. Der er tale om en sydvendt grund, skrående mod Vejle fjord og bare beliggenheden i sig selv berettiger til at kalde udstykningen for liebhaveri.

Boligerne spænder med arealer fra 150 – 170 etagemeter, egen carport og udhus samt udsigtsterrasse i boligens bredde i både nedre og øvre plan. Alle terrasser vender direkte mod syd med helt optimale udsigtsforhold, som ganske enkelt skal opleves. Boligerne er for jer, der drømmer om et unikt hjem i smukke omgivelser med en enestående udsigt til fjorden. Her bor I midt i naturen samtidig med, at I er tæt på Vejle Centrum’s spændende handels- og kulturliv, samt alle de faciliteter I har behov for i dagligdagen. Uanset om du er til løbe, gå eller cykelture er omgivelserne optimale. Der er kort afstand til fjorden, Tirsbæk Gods og der findes i nærområdet et utal af stier, som kan føre en rundt i dette liebhaverområde, hvor naturen kan følges på tætteste hold.

Boligerne er opbygget, så de store terrasseforhold bliver integreret i boligerne på smukkeste vis – her har I alle muligheder for at nyde det gode udeliv - med et minimum af vedligehold, holdt i nordisk stil og i materialer af høj kvalitet. Uanset hvor I opholder jer, kan I nyde udsigten og årstidernes skiftende farver, mens børnene leger på det lukkede vænge og I trygt kan bevæge jer rundt i området. Materialevalget er gennemtænkt med sans for kvalitet og smagfuld boligindretning.

Boligerne er indrettet med et snedkerdetaljeret Unoform køkken. Det luksuriøse Unoform køkken er med hvide overflader, indfræset greb og lækre træskuffer. Bordpladen er en elegant hvid Dupont Corian bordplade, der løfter designet til næste niveau. Boligens 2 badeværelser – ét på hvert plan - er ligeledes indrettet med det æstetisk designede interiør fra Unoform i sort lakeret eg med indfræset greb. I boligens køkken, alrum og stue er opsat akustiklofter, som øger komforten og giver en behagelig akustik i boligen.

Denne bolig er en 4-værelses, dvs. med 3 soverum. Herudover naturligvis et godt bryggers og viktualierum. Opvarmningen er med varmepumpe, som sikrer et meget lavt forbrug. Herudover genvex-anlæg og gulvvarme.

Se mere på: https://fjordraekkerne.dk/
4Antal rum
2023Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

6.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.614 kr.

Udbetaling

340.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

38,848 / 31.578 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811