Flintebakken 34, Vejlby Risskov, 8240 Risskov

114 m2 rækkehus

Kontant 3.395.000 kr.

Attraktiv og velholdt rækkehus med hele 4 værelser


Vejlby Risskov


Her har du/I en skøn mulighed for, at blive den næste ejer af dette velholdte og hyggelige rækkehus på attraktive Flintebakken. Nærmiljøet er roligt og meget børnevenligt. Børnene leger frit og trygt omkring. I voksne vil hurtigt blive en del af det gode naboskab. Tæt på huset flere gode legepladser til jeres børn. Huset ligger skønt og solrigt. Foran huset en lille solterrasse, en carport og et praktisk udhus. Bag huset et helt privat ”gårdrum” godt i læ og med stenbelægning. Bemærk at tagbelægningen og tagrender er skiftet i år 2018, ligeledes er de fleste vinduer og døre også skiftet indenfor for få år. Boligen fremtræder velholdt og er igennem sælgers ejertid løbende vedligeholdt med kvalitetsmaterialer og af professionelle håndværkere.
Boligen har en rigtig god planløsning og den er indrettet med en klinkebelagt entré med garderobeplads. Et stort og dejligt klinkebadeværelse med en separat bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler samt gulvvarme. Boligens hjerte er det lyse køkken/alrum ud i ét. Her er der en glasdør ud til begge sider af huset. I stuen et lyst lamelparketgulv, hvor selve køkkenet er fra HTH. Et fint trappeforløb til 1. sal som foruden et repos også rummer hele 4 lyse og hyggelige værelser. I de 3 af værelserne er der indbygget skab. Øverst et stort loftsrum til opmagasinering. Overalt i boligen et rigtig godt lysindfald.
Ideel til det unge par som ønsker de bedste rammer for jeres børn og familien. Her bor man tæt på grønne omgivelser, bybus, indkøb, institutioner og skole m.m.
home Egå/Risskov glæder sig til, at byde jer indenfor.

1986
Byggeår
5
Antal rum
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.808 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,905 / 16.573 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222