Fenrisvej 73, 8210 Aarhus V

163 m2 rækkehus

Kontant 4.749.000 kr.

AARHUS V/ÅBYHØJ - Kun 300 meter fra bygrænsen til Aarhus C.


Arkitekttegnet 60’er rækkevilla på bynær beliggenhed med pragtfuld solvendt have og terrasse

Rummelig 261 m2 i 3 anvendelige plan! Arkitekttegnet 60’er rækkevilla på bynær beliggenhed med pragtfuld solvendt have og terrasse, overskuelig græsplæne og carport, kun et stenkast fra bygrænsen til Aarhus C. og det pulserende storbyliv. En sjældent udbudt og attraktiv vare tegnet af arkitekterne Tage Nielsen og Thyge Klemann, og skulle efter sigende være opført i samme materialer som Aarhus Universitet. Boligen er på hele 163 m2 bolig plus 98 m2 særdeles anvendelig og højloftet underetage, beliggende i den populære Gammelgårdsskolens distrikt, nær Statsgymnasiet, daginstitutioner, indkøb, bus og i gå- og cykelafstand til Aarhus City.
Den ikoniske klyngevilla fra 1969 fremstår velholdt i respekt for det oprindelige med flere renoveringer og løbende tiltag, såsom eksempelvis nyere tag fra ca. 2018, køkken og badeværelse. Rækkevillaen er ikke bygget direkte sammen med næste hus, men er forbundet og adskilt med carport imellem husene, hvilket giver luft til naboer og dejligt privatliv. Haven er syd-vestvendt, meget hyggelig med bl.a. stor træterrasse, overdækket del samt hyggeligt grønt miljø. Boligen, som er højloftet i alle 3 plan og har et fantastisk lysindfald, fine parketgulve mange steder, indeholder:

I stueplan entré med garderobe og separat gæstetoilet. Hall med trappe til 1. sal og underetagen. Dejligt lyst værelse/kontor. Skøn stor stue med flot lysindfald fra de store vinduer med udsigt til haven. Her er parketgulv, udgang til terrassen og haven. Stuen ligger i åben forbindelse med køkkenet. Flot, lyst køkken med ind- og udgang til vognlyet. 1. salen er også med parketgulv på repos og i de 4 værelser. Indbydende badeværelse med bruseniche, toilet samt vask. Underetagen er noget udover det sædvanlige med ekstra god loftshøjde og fremstår særdeles anvendelig! Her bryggers/vaskerum, depotrum/teknik rum samt endnu et stort opbevaringsrum – og slutteligt et meget stort rum, der kunne være oplagt kontor, hobbyrum mv. Virkelig et godt aktivitetsrum med mulighed for biograf e.l. også!

Haven, som vender perfekt for solen, har en rigtig god størrelse og er anlagt nemt med et minimum af vedligeholdelse. Området er meget eftertragtet og bynært. Boligen ligger for enden af rækken, på en i øvrigt blind vej - og mellem de enkelte rækker ligger grønne haver og stisystemer, der gør området meget privat og børnevenligt at færdes i. Flyt ind i et spændende hus med mange muligheder på en eftertragtet beliggenhed – home byder varmt velkommen!
6Antal rum
1968Byggeår
2Antal toiletter
397 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.749.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.466 kr.

Udbetaling

240.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

27,319 / 22.002 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700