Ingen bopælspligt

Fasanvænget 269, Ullerød, 2980 Kokkedal

138 m2 rækkehus

Kontant 3.195.000 kr.

SUPER TILBUD! Netop nedsat 300.000 kr.! Dejligt enderækkehus i gåafstand til Øresund.


Skønt lysindfald igennem "glasvæg" og lavt varmeforbrug. Mulighed for 4 værelser+stue.

I det attraktive kvarter i naturskønne Kokkedal, finder I et velindrettet enderækkehus, der egner sig godt til førstegangskøbere, den lille børnefamilie såvel som seniorparret idet her er en god planløsning og boligen er i et plan.
På Fasanvænget hersker et godt naboskab, hvor man passer godt på hinanden, hvad enten det er en snak i forhaven eller ved de herlige, grønne fællesarealer, hvor der er borde og bænke opsat til afslappende stunder. Fællesområderne byder endvidere på fodboldbane, tennisbaner og legepladser til børnene, hvor kammeraterne som oftest ikke er langt væk. Her er trygge stier direkte til skole og integreret børneinstitution, så her får hverdagen og familielivet gode rammer.
Fasanvænget 269 er et enderækkehus, først på vejen med nem adgang til stien for enden af vejen, der fører ud til de åbne arealer, hvor I nemt kan nå den skønne Mikkelborg Strandpark inden for kort gåafstand. Midt mellem rækkehusene får I adgang til parkeringspladsen med carport.
I den nordvest vendte have har I rig mulighed for at skabe jeres egen private oase, hvor I kan nyde sommeren med både sol og skygge. Her er plads til spisebord og grill under den overdækket terrasse med udsigt til skøn beplantning. Der er et skønt lysindfald igennem "glasvæggen" ved udestuen. Der er skur i haven til haveredskaber mm.
Inde bydes I velkommen i en bolig, der fremstår pæn og velholdt. I træder inden døre via den rummelige, møblérbare entré, hvorfra I får direkte adgang til først gæstetoilettet, så hjemmets to rummelige værelser – soveværelset (opr. 2 værelser) har stor skabsvæg med god plads til både hendes og hans tøj, samt hjemmets badeværelse med bruseniche. 

Viderefremme ligger hjemmets samlingssted, den store stue (opr. stue + værelse) i åben forbindelse med et tidløst køkken, der har direkte adgang til det praktiske bryggers med plads til vaskefaciliteter og ekstra fryser mm.
Køkken fremstår nydeligt med lyst trælook toppet af med en massiv bordplade. Den store opholdsstue centreres omkring en skøn brændeovn, der bidrager med varme, charme og hygge, hvor de store vinduespartier derimod lader skønne lysindfald fylde rummet.
Klar til hurtig overtagelse!
1971
Byggeår
5
Antal rum
2
Antal toiletter
264 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.893 kr.

Udbetaling

160.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,539 / 15.386 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kim Svane
home Nivå - Kokkedal

Ejendomsmægler MDE

svane@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49