Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 2. marts

kl. 10.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00-16.00

Fåborgvej 73, 5610 Assens

80 m2 rækkehus

Kontant 675.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 2. marts

kl. 10.00-16.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 2. marts kl. 10.00-16.00

Lyst og indflytningsklart rækkehus med egen parkering - klar til hurtig overtagelse


Få minutters gang til Assens bymidte, natur og boldbaner

Dette rækkehus på Fåborgvej 73 kombinerer sin charmerende stil med en fantastisk beliggenhed og praktisk adgang til byens faciliteter. Hvis du søger et hyggeligt og velbeliggende hjem i Assens, så er dette byhus det perfekte valg. Nuværende ejer har sat et rigtig pænt præg på ejendommen.  

Med sin autentiske stil og beliggenhed op ad skov og natur, skaber dette hjem en indbydende og idyllisk atmosfære.

Rækkehuset strækker sig over to etager og har en samlet størrelse på 80 boligkvadratmeter samt en kælder på 16 kvadratmeter. Det er den perfekte størrelse til en mindre familie, par eller singler, der ønsker en bolig med masser af charme, sjæl og hjemmelig hygge. 

Beliggenheden er fantastisk, da byhuset ligger i kort gåafstand til både fodboldbaner, centrum og indkøbsmuligheder. Dette giver en bekvemmelig og nem adgang til faciliteter og daglige fornødenheder.

Huset byder velkommen med en hyggelig stue, hvor der er rigelig plads til at slappe af og nyde tid med familie og venner. Det åbne køkken og spiseområdet er ideelt til sociale sammenkomster og skaber en naturlig forlængelse af opholdsstuen, som gør hele etagen til husets hjerterum. I stueplan er  et pænt toilet. 

På første sal finder du soveværelset samt et ekstra rum, der kan bruges som hobbyrum. Der er også et pænt badeværelse, der passer til familiens behov. I kælderetagen findes plads til vaskefaciliteter, badeværelse samt et stort ekstra disponibelt rum, som kan udnyttes til hobbyaktiviteter, værksted eller lign. 

Udenfor byder det lille gårdmiljø på en hyggelig terrasse samt en nem have, hvor man kan nyde udendørs måltider eller bare slappe af i solen. Skoven og naturen ligger lige uden for døren, hvilket giver mulighed for skønne gåture og rekreative aktiviteter. Til ejendommen findes privatparkering og eget skur. 

Kontakt home for en fremvisning allerede i dag!

3Antal rum
1945Byggeår
425 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

675.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.045 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,989 / 3.152 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070