Engelstoft 163, 8520 Lystrup

148 m2 rækkehus

Kontant 3.595.000 kr.

Moderne rækkehus i skønne Elev


Elev - Lystrup

home har nu fornøjelsen af at udbyde dette indflytningsklare rækkehus. Man fornemmer med det samme den stringente røde tråd og den kompromisløse tilgang til kvaliteten i boligen. Bl.a. kan nævnes gulvvarme i hele stueetagen samt badeværelse på 1. sal, Genvex-anlæg, quooker samt elektriske ovenlysvinduer.

Rækkehuset er i to plan og byder på fire gode værelser, 1 badeværelse og 1 gæstetoilet, samt et stort lyst køkkenalrum med plads til hele familien samt tilhørende stor fliseterrasse og baghave. Man har desuden et stort isoleret værksted.

Fra adressen er man via stisystemer kort gåafstand til skole og institutioner. Boligen er beliggende i et roligt område med mange børnefamilier. Huset ligger desuden tæt på skøn natur og skov. 

Det første du bliver mødt af er husets forhave, hvor du kan sidde og nyde morgensolen. Entréen er lys og rummelig med god plads til sko og jakker. På højre side har du direkte adgang til et flot gæstetoilet samt et bryggers med vaskesøjle samt yderligere opbevaringsplads. 

Videre ind i huset har du husets hjerterum - køkkenalrummet, som er stort og rummeligt med adgang til husets store terrasse, hvor du har eftermiddags- og aftensolen, som byder på mange flotte solnedgange. Køkken og gæstetoilet i stueetagen samt bad på 1. sal er i flotte moderne materialer. Dertil rummer 1. sal også fire gode og store værelser. Herfra har man desuden en skøn udsigt udover natur.

Husets fremstår flot og rummeligt, udført i gode stilrene materialer og er vedligeholdelsesvenligt. 

Fra huset har du nem adgang til letbane og bus, så man har mulighed for at komme hurtigt til Århus. Så uanset om du skal købe din første eller sidste bolig, så er Engelstoft 163 et godt bud.

Ring til home Lystrup-Hjortshøj for en fremvisning på tlf. 86 22 22 00.
5Antal rum
2017Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.510 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,702 / 16.671 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Clausen
home Lystrup - Hjortshøj

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

ccla@home.dk

86222200

86222200