Ellebæk Parkvej 66, 8520 Lystrup

105 m2 rækkehus

Kontant 2.898.000 kr.

Populært enderækkehus med god beliggenhed


Lystrup

home har netop fået fornøjelsen af at kunne udbyde et af de enormt eftertragtede rækkehuse på Ellebæk Parkvej. Her er beliggenheden i top og fra adressen er man både tæt på daginstitutioner, offentlig transport og indkøb.

Ellebæk Parkvej 66 ligger i et skønt kvarter og er et udsøgt rækkehus på to plan. Ved entreen bliver du mødt af et lyst og fyldigt rum, hvor der plads til familiens beklædning, sko og diverse. Herfra kan trappen til boligens første plan tilgås samt gæstetoilettet med fine materialer og godt design. Videre ind i boligen kommer du til husets hjerterum, hvor man blandt andet får et velindrettet køkkenalrum og stue i ét. Her er der plads til familiehygge og samvær. De store vinduespartier ud mod haven skaber et fantastisk lysindfald, Der er opført en flot og praktisk indbygget reol som indrammer den ene væg i stuen. Rundt om hjørnet finder du spiseafdelingen i køkkenalrummet. Køkkenet er funktionelt og praktisk indrettet, men hvor du stadig har mulighed for at sætte dig eget præg. Videre fra køkkenet kan det praktiske bryggers med vaskemuligheder tilgås.

Husets første sal rummer tre gode og indretningsvenlige værelser samt repos. Værelserne er i dag veludnyttet som to børneværelse, et forældresoveværelse. På første salen finder du boligens badeværelse, der er stort, indbydende og med lyse materialer.

Ved boligen får du også en sydvendt have med terrasse, hvor mange gode stunder kan nydes. Havens kendetegn er, at den er overskuelig og nem at have med at gøre, samtidig med du har rig mulighed for at dyrke og udnytte den plads som er at finde. Ydermere får du et stort redskabsskur foran huset, hvor redskaber, værktøj, cykler og meget mere kan opbevares. Foran hovedøren er carporten også at finde, hvor bilen kan holde i tørvejr.

Lystrup ligger ca. 10 km fra Aarhus centrum, har mange gode indkøbsmuligheder, samt gode forbindelser til Aarhus i form af letbanen og busser. Rundt omkring i Lystrup er der stisystemer, så børnene sikkert kan færdes samt en sikker skolevej. Området ligger ikke langt fra Egå Engsø og motorvejsafkørslen som kører direkte på E45.

Kontakt home Lystrup - Hjortshøj for en fremvisning af boligen på tlf. 86 22 22 00
4Antal rum
2003Byggeår
2Antal toiletter
154 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.099 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,662 / 13.416 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christian Clausen
home Lystrup - Hjortshøj

Butikschef, Ejendomsmægler, MDE

ccla@home.dk

86222200

86222200