Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 9. marts

kl. 13.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 9. marts kl. 13.00-15.00

Dværgvænget 14, Tange, 8850 Bjerringbro

118 m2 rækkehus

Kontant 1.485.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 9. marts

kl. 13.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Lørdag d. 9. marts kl. 13.00-15.00

Smart veludnyttet rækkevilla fra 2021 i lyse lækre og vedligeholdelsesfrie materialer


Lavenergi bolig med varmepumpe og med et godt indeklima

På rolig lukket vej i Tange finder du denne skønne rækkevilla fra 2021. Boligen, der er opført i røde sten og med røde tagsten, har et boligareal på 118 m2 + 26 m2 carport med redskabsrum.

Til boligen hører en grund på 471 m2, som er velanlagt med græsplæne, hæk rundt om haven og fliseanlæg omkring boligen. Der er en asfalteret indkørsel og fuldendt fliseareal foran boligen og sti rundt om huset til en skøn stor syd/vest-vendt terrasse.

Boligen er i en god kvalitet, og i vedligeholdelsesfrie materialer, bl.a. kan nævnes murede facader, træ/alu-vinduer og ingen udvendigt træværk. Der er en høj energimæssig standard (energiklasse A2020 - lavenergi), og samtidig er der lagt vægt på et godt indeklima. Boligerne opvarmes med luft til vand varmepumper og har gulvvarme i alle rum, og der lavet ventilationsanlæg.

Indeholder; Entré, bryggers med arbejdsbord med vask/skabe, badeværelse med brus og bordarrange- ment, soveværelse med skabe og udgang til terrasse, 1 værelse med skabe, stue i åben forbindelse med køkken med flot inventar fra HTH. Fra stuen er der udgang til terrasse. Der er loft i kip i en stor del af huset, bl.a. køkken/stue. Der er mulighed for at indrette ekstra værelse i stuen. Klinker pryder entré, badeværelse og bryggers, mens hvidpigmenteret asketræsparket findes i resten af boligen. Diskrete indbyggede spotlys i loftet fremhæver entréen, bryggerset, badeværelset og køkkenet.

Boligen er godt gennemtænkt i både udførelse, udseende, beliggenhed, materialer og indretning. Der er valgt gedigne lyse materialer i en god kvalitet.

Tange by emmer af charme og velordnede omgivelser. Beliggende kun omkring 6 km fra Bjerringbro, åbenbarer byen et bredt udvalg af indkøbsmuligheder, kulturelle oplevelser og idrætsaktiviteter. Viborg, Silkeborg og Randers ligger alle inden for en 20-30 minutters kørsel, mens Aarhus nås på blot 55 minutter. Området er en sand naturskønhed med rigelige mængder natur og rekreative områder omkring Tange Sø og plantagen ved Gudenåcentralen. Der findes en skatkiste af rekreative muligheder, såsom roklub, fiskeri og sejlads på søen, en golfbane samt et væld af stier og naturområder, der indbyder til både naturoplevelser og fysisk udfoldelse. Byens hjerte prydes af en charmerende torveplads, og Tange Søvej byder på en skøn badestrand. Lokalområdet inkluderer også en lokal friskole, fri børnehave samt bekvem busforbindelse til Bjerringbro og Rødkærsbro, hvorfra der er offentlig transport til større byer i nærheden.
3Antal rum
2021Byggeår
471 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.485.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.049 kr.

Udbetaling

75.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,601 / 6.846 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Stouby Mortensen
home Bjerringbro

Ejendomsmægler, MDE, indehaver

psmo@home.dk

86684844

86684844