Købsaftale underskrevet

Demantsvej 33, Hjallese, 5260 Odense S

121 m2 rækkehus

Kontant 1.875.000 kr.

Arkitektonisk smukt dobbelthus i Hjallese


Ganske få meter fra hverdagens nødvendigheder – skole, indkøb og foreningsliv

home Dalum udbyder nu denne skønne og karakterfyldte dobbeltvilla, placeret på et 553 m2 stort grundstykke med fortsatte gode til- og udbygningsmuligheder (tilladelse kræves), hvis flere kvadratmeter er et must. På modsatte side af vejen nås Dalumskolen, mens der tillige er kort afstand til, daginstitutioner, indkøb, offentlig transport, motorvejsnettet over Fyn samt grønne områder og natur ved Fruens Bøge og Skovsøen. Hvad mere kan man ønske sig?

Via indkørslen med carport for enden af haven, mødes man af et hyggeligt havemiljø. Når hoveddøren nås møder man en hyggelig entré, hvorfra spisekøkkenet nås – På midtervæggens modsatte side er stuen, med et sammenlagt stueareal med spise- og opholdsstue i ét, hvorledes det perfekte køkken/alrum let ville kunne skabes, hvis dette er en drøm – Bagtil er der bagindgang med badeværelsesmiljø samt trappeopgang til tagetagen – Her at finde en god værelsesafdeling med mindre reposplads –  et fint størrelse soveværelse, og to mindre værelser, som nemt kunne huse kontor eller børneværelser. Via særskilt indgang udefra nåes husets vaskehus.
Den 553 m2 indbydende grund er let og overskueligt anlagt, med græs, flisebelægning samt let beplantning, orienteret mod vest. I forlængelse af huset er der yderligere et godt udhus, med værkstedplads samt opmagasinering. Ligeledes er der i forlængelse af carporten et stort opmagasineringsrum på 10 m2. 
Det mulighedsrige- og karakterfyldte hjem, med mange flotte og velbevarede originale detaljer inde som ude, går flot hånd i hånd med dens fortræffelige beliggenhed i hjertet af Dalum/Hjallese.

Interesseret? 

Kontakt os for fremvisning.
4Antal rum
1919Byggeår
553 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Adam Blacha
home Dalum

Salg & Vurdering

blacha@home.dk

63125540

63125540