Dannevang 449, Båstrup, 3480 Fredensborg

118 m2 rækkehus

Kontant 3.090.000 kr.

Skønt enderækkehus med idyllisk udsigt over sø og grønt område


Nyere badeværelse og hele 4 gode soveværelser

Velkommen til dette veldisponerede enderækkehus, som giver jer god plads indenfor og skønne have- og terrassemiljøer udenfor, god placering i velholdt rækkehusbebyggelse  med grønne arealer og med legekammerater og legeplads til børnene,  

Rækkehus har en ideel beliggenhed i bebyggelsen, da I fra 1. salens store terrasse kan nyde udsigten til sø og grønt område i eftermiddags- og aftensolen.

Via pæn flisebelagt forhave med carport og udhus ankommer I til jeres nye bolig, som tager i mod jer med entré og fantastisk åbent køkken i forbindelse med den store spise- og dagligstue.  Det nyere IKEA køkken med moderne mørke fronter og integrerede hårde hvidevarer giver jer god plads til madlavningen og mulighed for at nyde samværet med resten af familien. Stuen er rummelig og byder på god plads til både spisestue og sofaarrangement. I sommerhalvåret vil I nok  åbne terrassedøren og nyde maden og samværet udenfor på den dejlige ugenerte terrasse. Når de lysesommeraftener går på hæld og duggen så småt falder, kan I lade aftenen fortsætte under den store overdækning. Indenfor byder stueplan endvidere på gæstetoilet. 

1. salen overrasker med hele fire værelser, hvor af to af disse har terrassedør til den dejlige balkon. Derudover er der flot moderne flise badeværelse med bruseniche og praktisk vaskesøjle med både vaskemaskine og tørretumbler. Reposen er desuden så stor, at der er plads til arbejdshjørne.

Alt i alt er det en dejlig bolig, hvor det store arbejde med modernisering af køkken og bad er gjort. Alle gulve er også lige blevet afhøvlet og nymalet, samt vægge og loft på 1. sal er nymalet, så rækkehuset nu står skarpt og indflytningsklart.

Den pæne bebyggelse Dannevang består af velholdte gulstensrækkehuse og velholdte udearealer. Herfra er der  kort afstand til Fredensborg kønne bymidte med hyggelige butikker og gode indkøbsmuligheder. Derudover  kan I nyde  Fredensborg historiske rammer med Fredensborg Slot  tæt på samt den smukke natur i området med slotshaven og Esrum sø som dejlige udflugtsmål. 

Vi glæder os til at fremvise denne dejlige bolig. Ring til os på tlf. 49190800 for en fremvisning!
5Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.090.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.570 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,795 / 14.241 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mark Hemming
home Humlebæk - Fredensborg

Ejendomsmægler MDE & Indehaver

hemming@home.dk

49 19 08 00

49 19 08 00