Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 10.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 10.00-15.00

Christianslund 78A, 8300 Odder

144 m2 rækkehus

Kontant 2.998.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts

kl. 10.00-15.00

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 3. marts kl. 10.00-15.00

Enderækkehus på lukket vænge, med fantastisk udsigt


ODDER BY

home Odder har fornøjelsen af at udbyde dette charmerende enderækkehus. 

Dette fantastiske enderækkehus byder på en enestående udsigt og en beliggenhed på et lukket vænge, hvor privatliv og ro er i højsædet. Her kan du virkelig nyde livet både indendørs og udendørs.
Haven er en sand oase med en overdækket terrasse og et praktisk udhus. Solen bader haven i varmt lys indtil kl. 20:00, så I kan nyde de lange sommeraftener i fulde drag. Hertil er der også en carport samt et skur, der giver masser af plads til opbevaring og beskyttelse af dine køretøjer.

Når du træder ind i huset, bliver du mødt af en lys og indbydende entré med gulvvarme. Boligens stueetage byder på to rummelige værelser samt et badeværelse med gulvvarme.
Boligens køkken er åbent og rummeligt med en fantastisk udsigt ud til haven, hvilket gør madlavningen til en fornøjelse. I forlængelse af husets køkken er der god plads til spiseplads, således du kan samle hele familien til aftensmad. 

På første sal finder du en stor stue med åben loftshøjde og smukke fritlæggende bjælker, der skaber en stemningsfuld atmosfære. Der er også et rummeligt soveværelse med et platou og indbyggede skabe, der giver masser af opbevaringsplads. Badeværelset på denne etage er udstyret med en bruseniche, der giver dig mulighed for at slappe af og genoplade i luksuriøse omgivelser.

Ikke nok med at boligen er fantastisk, så er beliggenheden ligeså fantastisk. Rundt om huset er der nemlig etableret stisystemer som fører til skov, grønne områder, legepladser, skole samt børnehaver. Ydermere er boligen nærtliggende Spektrum, hvor diverse fritidsaktiviteter afholdes og finder sted. Med en central beliggenhed får du også let adgang til dagligvarebutikker og shopping, samt alt det Odder by byder på. 
Dette rækkehus er den perfekte kombination af komfort, funktionalitet og en fantastisk beliggenhed. Her kan du skabe minder og nyde hverdagen i en fantastisk bolig med alle de faciliteter, du drømmer om.

Vi glæder os til at høre fra dig!
5Antal rum
1980Byggeår
2Antal toiletter
487 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.503 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,288 / 13.816 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Lund
home Odder

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

jlund@home.dk

86 54 33 22

86 54 33 22