Bymosevej 6A, Hasle, 8210 Aarhus V

102 m2 rækkehus

Kontant 2.848.000 kr.

AARHUS V


Flot halvt dobbelthus med god plads og skøn, overskuelig have på blind, bynær villavej!

122 m2: Her hos home åbner vi nu døren op til denne skønne halve dobbelthus med udgang til dejlig og terrasse på en bynær placering!
Boligen er beliggende på blind villavej med dejlig luft og en nem samt overskuelig grund i private omgivelser. Her en rigtig god starterbolig med hyggelig have og terrasse, der er nem at holde, byder på både morgen- samt aftensol, og er en ren oase, der bør opleves. En sjældent udbudt bolig til en fornuftig pris, da huset er flot moderniseret! Til boligen hører også en brugsret til en parkeringsplads beliggende længere oppe ad vejen.
Boligen fremstår velholdt og indbydende. Huset er 102 m2 + ca. 20 m2 stort bryggers. I hele stueetagen inkl. bryggers har I gulvvarme, hvor I, i sidstnævnt har god plads til vaskefaciliteter, børnefødselsdagen samt garderobe. Flot Vordingborg-køkken fra år 2016 med megen skabs- samt bordplads. I åben og rummelig forbindelse er spiseplads med plads til mange gæster samt god opholdsstue med oplagt plads til TV-/sofaafdeling og kontorafsnit også. I stueplan har I også et gæstetoilet.
Derudover har I på 1. salen tre gode og regulære soverum, samt et fint badeværelse med vask, toilet og bruseniche.
Der er direkte adgang til terrasse og den dejlige have fra stuen og bryggerset. Her får man såvel masser af luft og plads samt mulighed for at fange solen på alle døgnets tidspunkter.
Området kan betegnes som rigtig godt med meget gode muligheder for indkøb, offentlig transport og ikke langt fra Aarhus C. samt storbylivet. Der er "super cykelsti" til Skejby Sygehus, og tæt på ejendommen er legeplads og større, grønne arealer, hvorfor omgivelserne for børn også her er helt i top!
Summeret op; en skøn og en sjældent udbudt bolig på en attraktiv beliggenhed på blind villavej. home byder varmt velkommen…

4Antal rum
1986Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.848.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.041 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,375 / 13.185 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700