Bronzealdervej 129, Hasle, 8210 Aarhus V

97 m2 rækkehus

Kontant 2.898.000 kr.

AARHUS V - Bronzealdervej


Sjældent udbudt ende-rækkevilla fra år 2001 i ét plan med gulvvarme tæt ved skønt naturområde

Skøn ende-rækkevilla i 1 plan på Bronzealdervej fra år 2001 med gulvvarme i alle rum! Der er tale om dette 97 m2, der ligger for enden og sjældent ses udbudt til salg. Boligen fremstår velholdt og indflytningsklart. 

Boligen byder på:
Adgang til enten gæsteentré eller separat bryggers med vaskefaciliteter og teknik. Der er fra entreen også trappestige til loftet, der byder på gode opmagasineringsmuligheder. Lyst køkken med gode hårde hvidevarer, megen opbevaringsplads og mulighed for lille spiseplads i åben forbindelse. Rummelig stue med god plads til kontorafsnit også samt TV-sofakrog. Derudover 3 regulære soverum, alle i gode og indretningsvenlige størrelser. Godt badeværelse med bl.a. rummelig bruseniche, toilet og vask.
Fra alrummet er direkte udgang til den skønne terrasse! Her får man god plads til større gæstesammenkomster omkring grillen. På terrassen bagved og foran i sine overskuelige former med tanke for, at disse skal være nemme at holde, får du her vidunderlige aktiver med god luft, privatliv og mulighed for at fange solen på alle døgnets tidspunkter.
Yderligere byder ejendommen på skur oplagt til værksted eller ekstra opbevaring. Lige ved er gode muligheder for fællesparkering, og området kan betegnes som dejligt og privat på den private grundejerforening, Bronzealdervej. Her af kort afstand til gode muligheder for indkøb og offentlig transport samt oplagte muligheder for hyggelig gå- og løbeture i rolige samt naturskønne omgivelser.
home byder velkommen til en skøn boligoplevelse og en sjældent udbudt mulighed!

4Antal rum
2001Byggeår
176 m2Grundareal
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.404 kr.

Udbetaling

145.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,694 / 13.442 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Theis Westergaard
home Åbyhøj - Aarhus V - Brabrand

Indehaver & ejendomsmægler, MDE

west@home.dk

86152700

86152700