Ingen bopælspligt

Brødregårdsvej 27, 2980 Kokkedal

112 m2 rækkehus

Kontant 3.695.000 kr.

Flot, lyst og velindrettet rækkehus, med gulvvarme i hele boligen.


Roligt og børnevenligt kvarter i naturskønt område.

I et dejligt roligt og børnevenligt kvarter i naturskønne Kokkedal, finder I her på den lukkede vej et velindrettet rækkehus, som familien kan vokse i.
Der er kort afstand og sikre stisystemer til skole, børnepasning, idræt og fritidsklub.
Sælger, der i 2005 var med til at opføre rækkehuset, har foretaget nogle ændringer, der blot gør boligen endnu mere attraktiv. HTH-køkkenet samt bryggerset blev tilpasset en moderne families behov og i boligen får I et godt helhedsindtryk i form af inventarvalg og hvide elementer. Der er gulvvarme i hele boligen.
Af andre forbedringer kan nævnes, at for ca. 5-6 år siden blev den sydvendte terrasse udbygget og i 2020 blev træterrassen opført. Her er plads til spisebord samt loungemøbler og på træterrassen i den solrige, ugenerte gårdhave, er oplagt til solvogne.
Inde finder l en velindrettet bolig med en separat børneafdeling, hvor I får to store værelser, der nemt kan indrettes til skønne børne-/ungeuniverser omkring et godt badeværelse med bruseniche. Dette giver således også en separat forældreafdeling med indgang fra stuen, hvor soveværelset har walk-through closet med plads samt eget badeværelse med bruseniche og vindue for udluftning.
I træder ind via entréen, der er i åben forbindelse med bryggerset med en praktisk facilitetsvæg med plads til både vaskemaskine og tørretumbler og hvor I får god plads til opbevaring i klædeskabet.
Herfra kommer I ind i boligens hjerterum, den store stue med karnap og udgang til terrasse i åbent forløb med køkkenet. Det tidløse moderne køkken giver god plads til madlavning og har rigelig plads til opbevaring. I stuen er der god plads til både spisebordsarrangement samt et hyggeligt sofaarrangement. De store vinduespartier giver et flot og naturligt lysindfald.
Til boligen hører to parkeringspladser samt gode fællesarealer.
2005
Byggeår
4
Antal rum
2
Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.278 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,650 / 17.837 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Svane
home Nivå - Kokkedal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Projektansvarlig

misva@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49