Bøndergårdene 27, 6100 Haderslev

76 m2 rækkehus

Kontant 995.000 kr.

Haderslev


Charmerende og indflytningsklar byhus

Her får I et charmerende byhus med central placering i Haderslev. Tæt på både byliv og gågaden, uden at være generet af støj i weekenderne. Herfra kan alle hverdagens gøremål nås indenfor gåafstand, og I finder nærmeste indkøb indenfor 500 meter.

Vi bliver budt velkommen i entré med trappeopgang til førstesalen. Køkken med god skabs- og skuffeplads, samt vaskemuligheder. I åben forbindelse til køkkenet finder vi en dejlig opholdsstue med god plads til spisestue og sofaarrangement. Brændeovnen er med til at sprede en god varme i rummet og skaber en hyggelig atmosfære på de kolde aftener. Fra stuen er der direkte udgang til sydvendt terrasse hvor sommeraftnerne og solen rigtigt kan nydes. Derudover byder stueplan på et badeværelse med bruseniche og praktisk opbevaringsrum i forbindelse med entréen.
Førstesalen byder på mindre repos med skabsplads, samt et dejligt soveværelse med udgang til terrasse hvor morgensolen og udsigten over byen kan nydes.
Udenfor venter et hyggeligt gårdhavemiljø hvor man rigtig kan slappe af i solen. Derudover finder vi et praktisk skur med god opbevaringsplads. 

Lyder dette som noget for jer? Tøv ikke med at kontakte home Haderslev – Vojens allerede i dag.

2Antal rum
1950Ombygget
133 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.409 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,835 / 4.605 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Wiese Madsen
home Haderslev - Vojens

Ejendomsmægler, MDE

wiese@home.dk

74530545

74530545