Bjerggade 20, 6000 Kolding

166 m2 rækkehus

Kontant 2.495.000 kr.

Stort byhus med egen carport og parkering til 3 biler!


Godt indrettet og velegnet til dig der vil tæt på alle byens glæder

Her får du en unik mulighed for at købe et godt stort byhus, hvor du som en sjældenhed for egen parkering med til grunden!

Dette store fine byhus er beliggende i Bjerggade, hvor der kun er få 100 m til Kolding centrum, hvor du har mulighed for at nyde butiks- og cafelivet. Men samtidig er der også kun få 100 m til naturstierne omkring Kolding Ådal, hvor du kan nyde naturen og roen. 

Selv om huset er beliggende på Bjerggade, kommer din daglige adgang til huset til at foregå via den lille lukkede vej, Husmergyden, hvor alle huse på denne side af vejen har adgang til via haverne. Denne ejendom har af tidligere ejer fået tilkøbt et stykke ekstra grund, hvor der nu er en stor carport, redskabsrum og plads til at du privat kan parkere med op til 3 biler på egen grund. - hvilket er meget sjældent så tæt på centrum. 

Haven ligger mod syd/vest, så du får masser af sol på grunden. Sælger har fået indrettet haven nemt, med flere hyggelige terrasser. 

Det store hus indeholder: 
Stueplan med entre fra Bjerggade, med trappe til 1. salen. Baggang med plads til vaskemaskine og tørretumbler og udgang til haven. Under baggangen er der mindre kælder med plads til opbevaring. 

Køkken, alrum og stue er i god åben forbindelse, som dagligdagens samlingspunkt til familien. I forlængelse af køkkenet, er der baggang med opgang til den del af huset som er udnyttet sidst. Sidst men ikke mindst er der i denne del af huset et stort godt badeværelse med bruser og kar. 

1. salen er indrettet i den oprindelige del af huset, med 2 værelser samt badeværelse. Fra opgangen ved baggangen er der en god stor repos, stort værelse og de sidste m2 i huset er udnyttet som udestue (i boligstandard). 

Masser af plads, godt vedligeholdt, centralt beliggende og gode parkeringsforhold. 4 gode grunde til at kigge på denne bolig. 
4Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
371 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.391 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,419 / 11.480 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Aldin Hibic
home Kolding Åpark

Ejendomsmægler - MDE

aldin@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33