Købsaftale underskrevet

Præstevej 56, 3200 Helsinge

220 m2 landejendom

Kontant 6.495.000 kr.

Stråtækt landsted nær Ramløse Bakker


Helt ugenert få enden af 200m lang privat grusvej

Livet på landet kan tage utallige former, men ikke mange er så charmerende som dette nordsjællandske landsted og dens mere end 3 hektar jord. Her bor man tilbage trukket fra vejen i sin egen naturskønne verden. Den stråtækte landejendom ligger idyllisk midt sin egen park. Alt sammen placeret midt i det bølgende landskab tæt på Arresø og Tisvilde Hegn mv. Den 3 hektar store grund er rendyrket liebhaveri for naturelskere eller hestefolk.

Ejendommen er opført i 1887, er fordelt på hovedhus, værksted, udhus med bokse og en større carport. Ejendommen er seneste ombygget i 1988 og fremstår med sit nyere stråtag på hovedhuset virkelig velholdt og lige til at flytte ind i.
Stuehuset er fordelt over to plan og hvor bondehusets udtryk er bevaret med trælofter, synlige bjælker, bueformede kviste, bondehusvinduer og naturligvis stråtaget. Loftshøjden er god, så der er ikke noget med at skulle bøje sig som i andre ejendomme med mange år på bagen. Tværtimod slipper der ofte et ”wauw” ud af munden på gæster når de ankommer til huset.

Stueplanet er indrettet med entré, bryggers, badeværelse, køkken i semiåben forbindelse med den ene stue som sine vestvendte gulv til loft vinduer giver et flot kig til haven. Den anden længe er indrettet med yderligere en stue, 2 værelser hvoraf det ene er ensuit med eget toilet. Første sal byder på et stort værelse, som nemt kan opdeles i 2. Dertil kommer stor garage og flere disponible rum under samme tag, som byder på et hav af muligheder.

Udbygningerne består af en meget stor carport, samt udhus med bokse.
Præstevej 56 i Helsinge er ikke blot en landejendom, det er et hjem, hvor sjælen kan hvile og drømme kan udfolde sig. En plads til at skabe minder, der varer livet ud. Så træd ind i denne eventyrlige oase og lad dig forføre af dens skønhed og sjælfulde atmosfære.

Fra den ugenerede beliggenhed er der stadig let adgang til både Ramløse og Helsinge, mens Hillerød kan nås på 20 min.og Rådhuspladsen på 45 min.
Der er endvidere kun 1,5 km til Helsinge Ridecenter.

Kontakt os for mere information og en fremvisning.

6Antal rum
1988Ombygget
2Antal toiletter
33807 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jacob Monrad Jørgensen
home Helsinge-Græsted

Daglig Leder

jamo@home.dk

88 20 94 10

88 20 94 10