Erhverv til salg

Søndervig Klitvej 23, Søndervig, 6950 Ringkøbing

343 m2 bolig & erhverv

Kontant 5.900.000 kr.


Arealet udgør en del af Nyhavn, Søndervig som er lokalplanlagt til rekreative formål, herunder ferie- og fritidsformål herunder forlystelsesanlæg. 


Søndervig er i en særdeles positiv turistmæssig udvikling som i særdeleshed er båret af det nye Lalandia med et væsentligt stigende turistmæssig aktivitetsniveau i det i forvejen velbesøgte område. 


Nyhavn er et område under udvikling beliggende i gåafstand fra La Landia, og med et stort offentligt parkeringsområde som nabo., ligesom det forventes at Netto etablerer ny dagligvarebutik i området. 


Grunden er beliggende mellem Søndervig landevej og med facade mod den nye omfartsvej mod Hvide Sande, som dagligt passeres af mere end 9.000 biler i højsæsonen.


Der er på grunden en dejlig bolig i to plan på i alt 343 m², som kan benyttes af ny ejer eller alternativt tænke ind i et nyt projekt. 


Skal det være dit projekt på denne unikke beliggenhed, med mulighed for at profilere sig mod både Søndervig Klitvej og den spritnye del af Holmsland Klitvej, der udgør omfartsvejen, som afgrænser ejendommen mod øst, og med blot få hundrede meter til Lalandia, så er det nu, du skal slå til, så du også kan få muligheden for at præge den kommende lokalplan.


En ejendom med unik placering og projektmuligheder, der ikke finder sin lige i Søndervig!

Økonomi

Kontantpris

5.900.000 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ib Stampe
home Herning

Indehaver, ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

ibstampe@home.dk

96274500

96274500