Willemoesgade 68, st.. tv., 6700 Esbjerg

63 m2 lejlighed

Kontant 1.098.000 kr.

FANTASTISK FLOT 2-VÆRELSES LEJLIGHED I HJERTET AF ESBJERG


PÆNT HVIDT KØKKEN - LÆKKERT BADEVÆRELSE - SOL VENDT ALTAN OG TOTAL INDFLYTNINGSKLAR


Home lejlighedsbutik har fornøjelsen af at udbyde denne flot moderniseret lejlighed i hjertet af Esbjerg. Her kan du bo i en smuk rødstensejendom som er en del af en stor og professionel styret ejerforening. Du kommer til at bo dejligt stille, og samtidig i gå - og cykelafstand til alle midtbyens faciliteter, Esbjerg gågade, indkøbscenter Broen, alle byens diskoteker samt Banegården. Så her er beliggenheden helt i top.

Lejligheden ligger i en høj stue. så det er helt uden indkig, og samtidig er der super let adgang uden en masser trapper. Det er også en bolig som er lige til at gå til, da den er i god stand med både køkken, bad, gulve, vægge og lofter. Så den står indflytningsklar til kommende ejere.

Lejligheden indeholder: Pænt entre med plads til overtøjet. hvidt køkken som er arbejdsvenligt indrettet, og med fint plads til opbevaring. Der er evt. endda plads til et lille hyggeligt spisebord. Køkkenet har tidløse hvide fronter, som er i flot kontrast med den sorte granitbordplade. 

Hyggelig og indretningsvenlig stue, med smukke gulve, højt til loftet og hvide gips lofter.

Pænt badeværelse, som igen har den sorte granit klinke, som er med til at skabe en ensartet stil ifh til bordpladen i køkkenet. Lejligheden har også en god brusenishe, samt pænt skabsarrangement. 

Stort soveværelse, hvor der er masser af plads til skabe. Igen med samme flotte trægulve, højde til loftet, og med udgang til dejlig altan.

Tilhørende til lejligheden er både kælder - og loftsrum til diverse opbevaring. Samtidig er der gode vaskefaciliteter, samt opbevaring til cyklerne m.m

Kontakt home for en fremvisning på 75137011
JaAltan
2Antal rum
1938Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.098.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.916 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,421 / 5.100 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Jensen
home Esbjerg

Partner, Ejendomsmægler, Køberrådgiver

mijen@home.dk

75137011

75137011