Wildersgade 46A, 2., Christianshavn, 1408 København K

83 m2 lejlighed

Kontant 5.395.000 kr.

Grønne omgivelser, masser af lys og stort badeværelse. Rig på muligheder for at sætte dit eget præg på plantegningen. Veldrevet forening med lave fællesudgifter og stort gårdmiljø.


Det er en skøn beliggenhed på Christianshavn nær vand, byliv og metro, der følger med denne lyse og indbydende lejlighed. Boligen på anden sal er placeret i et roligt baghus med en charmerende, grøn udsigt, og indenfor får I et køkken, en stue, et værelse og et badeværelse med gode muligheder for at ændre på planløsningen. Udenfor venter en hyggelig gård. Velkommen til.
Den fine, blå / grå pudset ejendom fra 1698 - 1983 samt et brostensbelagt gårdmiljø, der byder på legeplads, bordbænkesæt og grønne rammer. Her kan I nyde de varme dage under åben himmel i rolige omgivelser.
Indenfor skal I præsenteres for de muligheder, planløsningen byder på. For nuværende er der et pænt, hvidt køkken i en god størrelse med fransk altan. Dette kan omdannes til et værelse, så køkkenet rykkes ind i stuen og danner et opholdsmiljø med køkken-alrum og stue ud i ét. Stuen er rummelig og lys med plads til sofakrog og spisebord, som det ser ud nu. Netop i stuen kan der også sættes en væg op i den bagerste del, så et ekstra værelse opstår her. Derudover har I et regulært soveværelse med indbyggede skabe, en fin entré, der også har skabsplads, samt et nydeligt badeværelse med brusebadekar.
Placeringen på Christianshavn er ideel for jer, der ønsker at være tæt på vand, byliv og grønne rekreative områder. Der er nemlig få skridt til vandet i begge retninger, og I skal heller ikke gå mange hundrede meter, før I når metroen ved Christianshavn Station. Nærmiljøet byder ligeledes på indkøbsmuligheder og et bredt udvalg af spisesteder og caféer. Endelig er I kun en kort cykeltur fra Indre By.
Lyder det som noget for jer? Så ring allerede i dag og hør mere.
JaAltan
3Antal rum
1983Ombygget

Økonomi

Kontantpris

5.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.605 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,012 / 25.159 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Farhad Khamseh
home Christianshavn - City

Indehaver

fakha@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00