Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december

kl. 12.00-12.15

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december kl. 12.00-12.15

Wildersgade 2A, 4. tv., Christianshavn, 1408 København K

102 m2 lejlighed

Kontant 6.498.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december

kl. 12.00-12.15

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 10. december kl. 12.00-12.15

Den helt optimale rumfordeling & placering


Udsigt til Kanalen fra altanen

Få udsigt over kanal og kirkespir på fjerde sal på Wildersgade
Hvad siger I til at flytte ind i en ejendom, der er nabo til kanalerne – og desuden med kig til netop vandet og Christians Kirkes top fra altanen? Velkommen til velskabte, moderne og lyse rammer på en enormt attraktiv beliggenhed!
Mørke vinduesrammer skaber en god modsætning til det ellers lyse hjem, og fordi vinduerne er så store, og fordi I befinder jer oppe på fjerde, er lysindfaldet og således rumfornemmelsen til at tage og skrive hjem om. Med lidt over 100 kvadratmeter skal I finde hjemme i en entré med opbevaringsplads ved siden af, et stort, åbent køkken-alrum med adgang til en vestvendt altan, et dejligt brusebadeværelse med vaskesøjle og slutteligt to gode, let møblérbare værelser. Ja, i det hele taget er fjerdesalen til venstre en veldrejet bolig, der er nem at indrette, ligesom køkkenet er lige til at gå til med alt i hårde hvidevarer og tidløse hvide fronter. Her mangler intet!
… Ikke engang altanen eller udsigten. I skal sådan glæde jer til det gode kig ud over det glinsende vand og kajen til den ene side og kirkens spir til den anden. Herude under solen får I fin plads til at nyde hinandens selskab, et boblende glas – og tilmed middagen krydret med aftensol. Alt sammen i en flot ejendom, hvor vinduesrammerne igen komplementeres af en lys facade; et tidløst moderne byggeri fra 2001, der indikerer indbydende lødighed på den eftertragtede adresse.

Du bliver samtidig en del af unik forening med fordelagtige lejefordele; bådpladser,  foreningens fælleslejlighed beliggende i Wildersgade 2C til en meget rimelig pris. Det er meget belejligt når der kommer overnattende gæster. Der er legeledes adgang til et fælles festlokale der kan reserveres til festlige lejligheder
Kajen ned til kanalerne er faktisk et regulært stenkast herfra, så lad gåturene følge brostensgaden og det livlige område op mod Cirkelbroen, eller drej den anden vej mod Overgaden Neden Vandet mod Torvegade og Christianshavn Metro, som er knap fem minutters gang herfra. Her er der i aldeleshed tale om en beliggenhed, der har alt, man kunne ønske sig: Specialbutikker, velrenommerede spisesteder og bløde caffe latter er kun en lille smuttur fra jeres hjemadresse, mens resten af København er inden for kort gå-, cykel- og metroafstand.
Kom på fremvisning, og tilvæn jer lejlighedens rumfornemmelse og udsigten fra altanen.
2001
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

6.498.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.979 kr.

Udbetaling

325.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

39,570 / 31.618 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tobias Thomsen
home Christianshavn - City

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

totho@home.dk

32 95 14 00

32 95 14 00