Vigerslevvej 59A, 1. th., 2500 Valby

65 m2 lejlighed

Kontant 2.395.000 kr.

DELEVENLIG TREVÆRELSES LEJLIGHED


Dejligt gårdmiljø

På Vigerslevvej 59A, 1, th udbyder vi nu en treværelses lejlighed på 65 kvadratmeter, som er lys, veldisponeret og indbydende. Boligen udgør det ideelle match for både singler og par, og da den er delevenlig, kan helt op til tre studerende få hver sin base.
Lejligheden ligger i en klassisk rødstensejendom fra 1931, og placeringen på 1. sal er ideel, da man er hævet fra gadeniveau. Bilejeren kan se frem til fine parkeringsmuligheder i nabolaget, og som beboer i denne ejerforening er der bl.a. brugsret til et roligt gårdmiljø, der bl.a. er anlagt med grønne og solrige arealer.
Boligen har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og den står bl.a. med pæne gulve og tidløst interiør. Planløsningen byder først og fremmest på en fordelingsentré, og herfra er der afsæt til samtlige rum – stuen har en god og indretningsvenlig størrelse, og det samme gør sig gældende for de to værelser. Venneparret eller to studerende kan på den måde få sig hver sin base samt en fælles stue, men der er, som tidligere nævnt, også mulighed for, at helt op til tre personer kan dele lejligheden. Afslutningsvis byder boligen på et godt og funktionelt køkken samt et flisebadeværelse med brus.
Lejligheden er beliggende i den gode ende af Vigerslevvej – ganske kort fra der, hvor Valby Langgade krydser, hvilket sikrer en hverdag tæt på det hyggelige byliv. Man er derfor tæt på Valby Centrum og det alsidige handelsliv i og ved Spinderiet, hvor cafeer og spisesteder ligger side om side med butikker og handlemuligheder. Kun få hundrede meter fra hjemmet finder du flere forskellige dagligvarebutikker samt Damhussøen, der udgør et grønt åndehul. Med denne adresse kan du cykle de 5,5 kilometer ind til Indre By, men som prikken over i’et er der kun 600 meter til Danshøj Station og 650 meter til Ålholm Station, hvor der er bus- og togforbindelser.
1931
Byggeår
3
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.045 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,745 / 11.780 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Krarup
home Valby

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

krarup@home.dk

36 16 05 55

36 16 05 55