Viborggade 69, 1. th., 2100 København Ø

98 m2 lejlighed

Kontant 5.695.000 kr.

Unik 2-plans lejlighed på Indre Østerbro


Rummelig og indflytningsklar med god altan

Lejligheden beliggende på Viborggade 69, 1. th. indeholder:
Rummelig entré med god opbevaringsplads samt lille skrivebord. Herfra har du adgang til altan med sol fra 17-20 tiden i maj-september måned. På 1. salen har du stort badeværelse med separat brus samt vaskesøjle. Derudover har du stort soveværelse eller opholdsstue. Fra entréen har du adgang til lejlighedens 2. sal. som indeholder stort køkkenalrum samt hyggelig stue. Derudover har du et godt soveværelse. Lejlighedens vinduer kan rulles helt fra, således at de solrige timer kan nydes i lejligheden som en altanfunktion. 
Lejligheden egner sig til parret der ønsker god plads, den lille familie samt til forældrekøb, hvor der kan bo to studerende. 
En dejlig, rummelig og indflytningsklar lejlighed, som bestemt er et besøg værd!

Ejendommen indeholder elevator, brugsret til kælderrum samt en dejlig stor, hyggelig og solrig gård med bord-bænkesæt samt lille legeplads. 

Du bosætter dig i hjertet af Østerbro på en meget attraktiv beliggenhed få skridt fra et væld af dejlige muligheder. Et super godt omkringliggende handelsliv med mange indkøbsmuligheder, gode restauranter og hyggelige cafeér. Et stenkast fra en morgendukkert i Nordhavn eller en gåtur/løbetur i Fælledparken. Ligeledes både metro og S-tog i gåafstand. Alt i alt en særdeles attraktiv lejlighed på hyggelige indre Østerbro.


JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2009Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.305 kr.

Udbetaling

285.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,663 / 26.497 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jakob Miang Jensen
home Østerbro

Ejendomsmægler MDE

jamj@home.dk

35 42 55 55

35 42 55 55