Vestre Ringgade 198, st.. mf., 8000 Aarhus C

65 m2 lejlighed

Kontant 2.098.000 kr.

Fantastisk lys, velholdt og rummelig lejlighed placeret væk fra Ringgaden


Vestre Ringgade - Aarhus C

home Aarhus har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne 2-værelses lejlighed, perfekt beliggende på Vestre Ringgade, vendt væk fra Ringgaden. Tæt på Aarhus' alle Aarhus uddannelsesinstitutioner og den smukke universitetspark.

Man træder ind i lejligheden og bliv mødt af en rummelig entré, med plads til at byde sine gæster velkommen med opbevaringsplads til sko og overtøj. Videre ind i lejligheden venter et veludnyttet badeværelse, med original terrazzo på gulvet og nogle fine løsninger.

Køkkenet er lyst og velholdt, i gedigne kvalitets materialer. Man finder her alt i hårde hvidevarer, samt masser af opbevaringsplads i både skabe og skuffer, samt bordplads på begge sider af køkkenet. 

Videre ind i lejligheden finder man den rummelige stue, hvor man straks vil føle sig hjemme. Her er mulighederne mange i forhold til indretningen, men en kvadratisk planløsning. Stuen kan let indrettes med både spisearrangement og sofagruppe til mange mennesker. Men det er ikke alt – fra stuen har man også direkte adgang til en solrig altan, hvor man kan nyde de varme sommeraftener i fulde drag.

Videre ind i soveværelset er der masser af plads til både en behagelig seng, et skrivebord og et stort skabsarrangement til opbevaring. En god størrelse soveværelse, som ligesom resten af lejligheden er placeret væk fra Ringgaden.


Fra alle lejlighedens vinduer finder man det skønneste kig over grønne områder, træer og masser af himmel og vide frem til næste bygning. 

Med denne lejlighed er man omgivet af alt, hvad Aarhus har at tilbyde. Kun en gåtur til de nærliggende uddannelsesinstitutioner og universitetsparken, hvor man kan nyde naturen og få et velfortjent afbræk fra forelæsningerne eller en travl hverdag. Kun en cykeltur gennem midtbyens gader og man finder de lokale butikker, cafeer og mange restauranter. 


Som ejer af lejligheden, bliver man en del af en velfungerende ejerforening. 


Kontakt os i dag for en fremvisning på 86197699

JaAltan
2Antal rum
1951Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.098.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.659 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,129 / 9.765 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699