Vestre Ringgade 176, 3. tv., 8000 Aarhus C

82 m2 lejlighed

Kontant 2.395.000 kr.

Fantastisk 3-værelses lejlighed med p-pladser tilhørende ejerforeningen og en skøn udsigt


Vestre Ringgade - Aarhus C

Velkommen til Vestre Ringgade 176, 3. tv. Denne fantastiske lejlighed byder på en beliggenhed, tæt på Universitetet, handelshøjskolen (BSS) og Storcenter Nord med et væld af indkøbsmuligheder. Centrum og Vesterbro Torv ligger blot få minutter væk, ligesom Fitness World mv. er placeret tæt herpå. Lejligheden er derfor det oplagte valg, hvis man ønsker at være tæt på alt. Lejligheden er perfekt indrettet med mulighed for opdeling og kan rumme op til tre personer. Det gør den velegnet til både et forældrekøb, udlejning eller køb til parret, singlen eller den lille familie. 

Man bydes indenfor i lejlighedens fordelingsgang. Herfra har man adgang til alle rum i lejligheden. Den rummelige og dejlige opholdsstue, byder på mulighed for at indrette sig med både sofa- og spise arrangement. Herfra kan man træde ud på altanen, der vender mod sydøst og giver mulighed for at nyde solen og den frisk luft, ligesom der herfra er en overraskende og betagende udsigt der strækker sig ud over centrum og helt til Aarhusbugten og Mols Bjerge i det fjerne.

Soveværelset er rummeligt og tilbyder en stor kvist med en ligeledes fantastisk udsigt over byen og vandet. Her er der rigelig plads til en dobbeltseng samt klædeskabe til opbevaring. Det andet værelse er perfekt som endnu et soveværelse, ligeledes med plads til seng, skrivebord og skabsarrangement. Lejligheden er nymalet og står klar til indflytning. Parketgulve strækker sig gennem hele lejligheden og tilføjer en følelse af elegance og kvalitet.

Det velindrettede køkken med spiseplads er optimalt, især hvis lejligheden skal fungere som en delelejlighed. Her finder man også en stor dobbelt kvist, der bringer masser af lys og liv ind i rummet. Selvom køkkenet er ældre, er det stadig funktionelt og tilbyder god bordplads til madlavning og hyggelige måltider. 

Det er værd at bemærke, at ejendommen har fået skiftet tegltaget inden for de seneste 10 år, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og beskyttelse. Ejerforeningen disponerer også over flere P-pladser bag ejendommen, som kan benyttes af ejerne. Vestre Ringgade 176, 3. tv er en unik mulighed for at erhverve sig en lejlighed med en fantastisk beliggenhed og en indretning, der imødekommer de flestes behov. 

Velkommen til det oplagte forældrekøb, førstegangskøb, investering mv.  

1948
Byggeår
4
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

2.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.099 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,822 / 11.749 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699