Ny pris

Vestervangsvej 61, st.. 1., 8800 Viborg

107 m2 lejlighed

Kontant 1.095.000 kr.

Rummelig ejerlejlighed centralt beliggende i Viborg


Til lejligheden hører fælles p-pladser

Velkommen til denne flotte og rummelige 4-værelses lejlighed beliggende med kort afstand til alt hvad du skal bruge i din dagligdag.
Indvendigt:
Entré i åben forbindelse til køkkenet der fremstår lyst, velholdt og med plads til store armbevægelser. Ved køkkenet findes 2 gode og regulærere værelser og et lyst klinkebadeværelse med bruseniche.
Stuen fremstår som de øvrige rum også rummelig med plads til tv-hygge og et spisebord, fra stuen er der udgang til en overdækket altan, her kan man sidde ugeneret og nyde udsigten til de grønne arealer.
Ved siden af stuen findes lejlighedens sidste værelse, det kan som nuværende ejer benyttes som et værelse, men det ville også kunne åbnes op og der kunne indrettes en spisestue eller tv-stue hvis dette ønskes.
Ejerforeningen:
I ejendommens kælder findes eget kælderrum til diverse opbevaring, ligesom der i kælderen også findes fælles vaske-/tørrerum og cykelrum. Lige udenfor ejendommen ligger ejendommens p-område. Ejerforeningen er veldrevet og ønsker du yderligere information står vi naturligvis til rådighed og kan eftersende dokumenter omkring denne.
En rigtig fin lejlighed med en meget fin størrelse, som vil kunne passe til rigtig manges behov. Ring til os hvis du ønsker en fremvisning, vi fremviser som altid alle ugens 7-dage.

1966
Byggeår
4
Antal rum

Økonomi

Kontantpris

1.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.493 kr.

Udbetaling

55.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,815 / 5.335 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kasper Koornneef
home Viborg

Ejendomsmægler, MDE

kask@home.dk

86611999

86611999