Vestervang 40, 4. 4041., 8000 Aarhus C

75 m2 lejlighed

Kontant 3.095.000 kr.

Skøn og særdeles flot  3'er med udsigt - ugenert for enden af altangang


AARHUS C - VESTERVANG

home Aarhus City har hermed fornøjelsen af at udbyde denne skønne 3-værelses lejlighed med smuk udsigt i panoramaudsigt i prisbelønnet elevatorejendom tegnet af Friis og Molkte.

Boligen som ligger for enden af altangangen befinder sig på 4. sal og byder på en suveræn planløsning med altan og gavmildt lysindfald dagen igennem. 

Man inviteres indenfor i en rummelig fordelingsentré med god plads til sko
og overtøj. Stuen har mulighed for både spise- og sofaarrangement og udenfor det store vinduesparti er en sydvendt altan rig på eftermiddags- og aftensol. Herfra er udsigt over Aarhus midtby og områdets grønne arealer samt kig til Marselisborg Skov og Aarhus Bugten.

Lækkert HTH-køkken fra 2017 med god skabsplads, holdt i flotte hvide grebsfrie elementer og med alt i hvidevarer. Mellemgang med indbygget vaskesøjle.

Yderligere byder lejligheden på 2 gode værelser samt flot badeværelse fra 2020 med gulvvarme og separat bruseniche.

Ejendommen ligger dør om dør med Botanisk Have, Væksthusene, superlegepladsen og Den Gamle By byder på oplevelser året rundt. Vestervang er placeret bag Ø-gadekvarteret med midtbyens butikker, restauranter, caféer og museer i gåafstand. I nærmiljøet finder du Storcenter Nord og Aarhus Universitet samt gode busforbindelser, skole, pasningsordninger og indkøbsmuligheder inden for få 100 meter. Her kan du bo centralt i rolige omgivelser.

Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening med gode fællesfaciliteter såsom aflåste kælderrum, vaskekælder, gratis parkering, elevator, flot gårdmiljø, cykelparkering mv. Desuden har ejendommen egen vicevært. Lejligheden er ideel til parret eller singlen, men er også super delevenlig.

Ring til os på 8619 7699 så giver vi en fremvisning. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
1969Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.675 kr.

Udbetaling

155.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,771 / 14.309 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Carsten Andersen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

caan@home.dk

86197699

86197699