Vestergade 2A, 7. tv., Alfa Tower, 6600 Vejen

121 m2 lejlighed

Kontant 3.495.000 kr.

Oplev udsigten fra toppen af Vejen i enestående lejlighed i Alfa Tower


Sjældent udbudt og særdeles attraktiv lejlighed

Har I nogensinde drømt om at bo på toppen af byen? Nu har I chancen! Denne exceptionelle lejlighed i Alfa Tower, beliggende i hjertet af Vejen by, byder på en uovertruffen udsigt fra hver eneste kvadratmeter. Forestil dig at vågne op til panoramabilleder af pulserende by nedenfor og den betagende horisont. Velkommen til jeres drømmelejlighed!

Køkkenet i lejligheden er valgt med sans for selv den mindste detalje, og de varmer farver skaber en ro og hygge i rummet. I det smagfulde HTH-køkken får I en eksklusiv Corian bordplade, som er kendt for sin elegance og holdbarhed. Køkken, alrum og stue hænger rigtig godt sammen, hvor der er god plads til familie og venner i hyggelige sammenkomster. Helt unikt kan I fra alle pladser nyde den fantastiske udsigt.

Materialerne i badeværelserne er nøje udvalgt og med Dansani badeværelsesmøbler, får I ikke kun høj kvalitet, men også funktionalitet og stil. For at tilføje en ekstra dimension af luksus er der berøringsfri vandhaner. I fortjener kun det bedste!

Udover den fantastiske udsigt har lejligheden også en rummelig altan med en ekstra udgang, der giver jer mulighed for at nyde frisk luft og det pulserende byliv samtidig med, at I kan nyde et glas vin uden at tænke på vedligehold. Der er også en dedikeret p-plads i kælderen, så I aldrig behøver at bekymre jer om parkering, og nem adgang til lejligheden via elevator. Her er også plads til jeres cykler samt et mindre fælles værksted.

Med sin centrale beliggenhed er I kun få skridt væk fra alle byens bekvemmeligheder. Alt hvad I behøver, er lige rundt om hjørnet. Det er det bedste fra to verdener: en oase af ro i toppen af Alfa Tower og samtidig nem adgang til alt, hvad Vejen har at byde på.

Denne lejlighed er en sjældenhed på markedet. Med sin usammenlignelige udsigt, luksuriøse indretning og bekvemmelige beliggenhed, er den en af de mest attraktive boliger i Vejen. 

Kontakt os nu for en fremvisning, og lad drømmen blive til virkelighed!

3Antal rum
2019Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.807 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,177 / 16.073 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Svend Kiel Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

svendk@home.dk

75365300

75365300