Vestergade 15C, 3. tv., 8000 Aarhus C

71 m2 lejlighed

Kontant 3.299.000 kr.

Fantastisk lys og rummelig 3-værelses lejlighed med 2 store altaner


Vestergade - Aarhus C

Velkommen til denne fantastiske lejlighed beliggende på 3. sal i en fin elevatorejendom, beliggende i gården centralt på en af Aarhus' mest populære gader, der tilbyder både ro og fred.

Med elevatoren op til øverste etage finder man denne fine lejlighed. Man bydes inden for i lejligheden i en rummelig og indbydende entré. Her er der rigeligt med plads til overtøj, sko og at byde gæsterne velkommen. Fra entréen åbner lejligheden sig op i et lyst og luftigt køkken/alrum med et væld af indretningsmuligheder og adgang til altan i begge ender af lejligheden. Det moderne køkken er holdt i hvide elementer og er udstyret med alt i hårde hvidevarer og masser af skabsplads. Her er der ligeledes plads til at indrette sig med et fint spisearrangement.

Køkkenet er åbent forbundet med stuen, som kan opdeles ved behov for delebolig. Stuen byder på masser af plads til et behageligt sofaarrangement og andre møbler.  Soveværelset i lejligheden er rummeligt og med et fint indbygget skabsarrangement ligesom der her ville kunne være skrivebord og en komfortabel seng. Både stuen og soveværelset har adgang til den ene af de to store altan, der forkæler dig med solens stråler i mange eftermiddagstimer.

Badeværelset er stilfuldt indrettet og passer perfekt sammen med køkkenet. Det har sin egen vaskemaskine og tørretumbler, samt en stor niche og masser af opbevaringsplads.

Denne lejlighed er ideel som første boligkøb, til enlige, par eller som delelejlighed. Beliggenheden i Århus C giver dig nem adgang til alt, hvad du har brug for. Du kan nyde det pulserende byliv med restauranter og caféer i Latinerkvarteret eller langs åen. Der er også et væld af kulturelle tilbud og fremragende indkøbsmuligheder på Strøget, som er Jyllands største og mest besøgte handelsgade med sine 850 meter.

Selvom du bor midt i Århus, er det kun få minutters cykeltur til skov og strand. Du kan også nemt nå byens smukkeste og største park, Botanisk Have, med blot nogle få tråd på pedalerne. Med byens midtpunkt som knudepunkt for offentlig transport, kan du nemt og hurtigt komme rundt, uanset hvor du skal hen. Desuden er byens uddannelsesinstitutioner inden for cykelafstand.

Velkommen til dit nye hjem, hvor du får det bedste fra Århus' midtby lige uden for din dør - men samtidig kan sove i rolige omgivelser om natten!

2018
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

3.299.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.203 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,320 / 16.109 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699