Købsaftale underskrevet

Vester Torv 6, 1. th., Mørdrup, 3060 Espergærde

155 m2 lejlighed

Kontant 2.895.000 kr.

Spændende lejlighed i to plan med tre soveværelser


Placeret i hjertet af byenPå Vester Torv finder du denne unikke lejlighed i to plan!

Der er ikke ret mange som ved det, men lige ved indgangen til Espergærde Centrets Vester Torv ligger der på 1. sal nogle super dejlige lejligheder med særdeles højt til loftet. Denne lejlighed er på hele 155 m2 fordelt på to plan.

Lejligheden indeholder: God stor møblerbar entre, to store lyse værelser, begge med indbyggede skabe. Rummeligt, pænt brusebadeværelse, skønt, lyst og stort køkkenalrum med højt til loftet og loft til kip samt dejlig udkig over de grønne arealer. Fra alrum er der trappe op til anden sal som rummer en fantastisk stue med smuk pejs og loft til kip samt lejlighedens tredje værelse.

I foreningen har man udover adgang til grønne arealer, også et stort og tørt kælderrum samt fælles cykelkælder. 
.
Ønsker man at bo i en yderst spændende lejlighed, og samtidig meget centralt med Espergærde Centret lige ved hånden, kun få minutters gang fra både Espergærde station, skoler, institutioner, skov og strand, så fås det ikke bedre! Med denne lejlighed får du fornemmelsen af at bo i hus, bare uden al den irriterende praktik omkring haven. Her kan man i stedet nyde tiden med hinanden, eventuelt på de grønne fællesarealer lige ude foran lejligheden. 

Så går du også og tænker, at du har brug for en stor, velbeliggende lejlighed - så er dette helt sikkert noget for dig!
4Antal rum
1975Byggeår

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gustav Falkengaard
home Espergærde - Snekkersten

Ejendomsmægler MDE

falk@home.dk

49 13 50 00

49 13 50 00