Vester Allé 7, 3. 4., 8000 Aarhus C

86 m2 lejlighed

Kontant 3.898.000 kr.

Udsigtslejlighed i elevatorejendom med egen p-plads og solvendt/solrig altan


Aarhus C

home har nu fornøjelsen af at byde velkommen til denne yderst charmerende og virkelig velholdte 2-værelseslejlighed, som er perfekt til parret eller den enlige. Her bor man centralt i Aarhus og tæt på alle midtbyens skønne faciliteter. Fra 3. sal har man blandt andet en fantastisk udsigt over Aarhus og Mølleparken. Der er i hele lejligheden et godt lysindfald der får lejligheden til at fremstå stor og indbydende.

Man træder ind i entréen hvorfra badeværelset kan tilgås. Badeværelset er nyrenoveret og indeholder separat bruseniche. Badeværelset er lavet med sans for kvalitet og detaljer herunder store marmorklinker fra gulv til loft i brusenichen samt sort armatur. Derudover er der god opbevaringsplads i skuffemøblet under vasken ligesom vaskemaskine og tørretumbler er gemt væk bag låger med flotte detaljer. Badeværelset har gulvvarme og desuden speciallavet brusedør.

Fra entréen træder man direkte ind i lejlighedens skønne opholdsrum, hvor man bliver mødt af en helt unik og lys stemning til lejligheden. Opholdsrummet giver mange indretningsmuligheder for både at etablere sofahjørne og et evt. læsehjørne. Det store vinduesparti giver en skøn udsigt udover Aarhus og samtidig lader det lyset strømme ind i dette skønne opholdsrum. Derudover har man speciallavede radiatorskjulere i alle rum samt stuk i stuen. 

Køkkenet ligger i forlængelse af stuen og indeholder masser af opbevaringsplads i form af over- og underskabe. Her har man formået at udnytte pladsen helt optimal og samtidig skabe godt med bordplads. Igen fyldes rummet godt med lys fra vinduespartiet. 

Fra køkkenet har man adgang til boligens soveværelse med god plads til dobbeltseng, skrivebord og indbygget skab. Herfra kan man tilgå den skønne altan. Altanen er sydvest vendt.
Boligen har egen p-plads i gården.

Desuden er man tæt på gode indkøbsmuligheder, Aros og nær uddannelsessteder såsom VIA, BSS og Aarhus Tech. Udover den centrale beliggenhed har du også naturen på tæt hånd, hvor du indenfor rækkevidde både har Mølleparken, Aarhus Å, Brabrandstien, og Ceresparken. Derudover har du blot få minutters gang til Midtbyen med gode shopping muligheder i gågaden og Magasin. 

Lyder lejligheden interessant, så kontakt home Aarhus Nord på 87 42 40 40 og bestil en fremvisning.
1900
Byggeår
2
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

3.898.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.019 kr.

Udbetaling

195.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

23,983 / 19.013 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Mads Thorup
home Aarhus Nord

Salgschef & Ejendomsmægler, MDE

thorup@home.dk

87424040

87424040