Nyhed

Vejlebrovej 120, 4. tv., 2635 Ishøj

85 m2 lejlighed

Kontant 2.095.000 kr.

Lys og lækker ejerlejlighed midt i Ishøj


Super flot 2-værelses med skøn, overdækket altan

Velkommen til denne flotte lejlighed, hvor et lyst og venligt udtryk præger hele boligen. Her føler man sig hjemme med det samme, og det er tydeligt, at sælger har passet godt på sin lejlighed. Det kommer nu en ny ejer til gode, og der venter dig et indflytningsklart hjem på en af Ishøjs mest centrale adresser.

Der er nyere køkken, hvor der er fokuseret på et elegant valg af materialer, som er moderne, men samtidig meget klassisk. Med lejlighedens placering på 4. sal får du en fantastisk udsigt over byen og med kig til vandet. 

Med et dejligt stort soveværelse er det nemt at forestille sig den lille familie på adressen, men lejligheden har også potentiale for det unge par uden børn eller den enlige.

Lejligheden rummer naturligvis også en stue og her er god plads til bådespisebord og sofagruppe.

I forlængelse af stuen får I en stor altan. Her kan lukkes af med vinduer, så I kan indrette en skøn hyggekrog, der altid står i ly og læ for dårligt vejr.

Uanset om det er shopping, S-tog eller stranden du har brug for, så er det alt sammen helt tæt på denne centrale adresse. Alle indkøbsbehov kan indfries i gåafstand fra lejligheden, og med kort afstand til den smukke sandstrand får du også mulighed for en spontan svømmetur på de varme dage eller skønne gå- og løbeture langs vandet.

Book en fremvisning med det samme hvis du søger en lejlighed i sjældent flot stand.
JaAltan
2Antal rum
1969Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.095.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.006 kr.

Udbetaling

105.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,097 / 9.679 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Bjerremand Rosenmaj
home Vallensbæk – Ishøj

Ejendomsmægler MDE

soro@home.dk

70 50 01 00

70 50 01 00