Ved Amagerbanen 27E, 3. 1., 2300 København S

131 m2 lejlighed

Kontant 7.495.000 kr.

Lys og indbydende lejlighed med to altaner og privat tagterrasse


Fantastisk placering mellem Amager Strand og byen  - Sælges uden bopælspligt


Drømmer I om lyse, indbydende og lækre rammer, hvor alt spiller fra dag ét? Så skal I med sikkerhed vende blikket mod Ved Amagerbanen 27E, for her venter en flot lejlighed med egen tagterrasse i et gedigent nybyggeri, som sikrer jer kvalitative og æstetiske løsninger fra top til tå.
Boligens 131 m2 fordeler sig på to plan med en god fordeling mellem privatlivet og samværet. Fra hoveddøren træder I ind i ejendommens tredje etage, hvor to værelser – den ene med udgang til en altan – et bryggers og et badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle venter jer, og tager I trappen op, kommer den næste etage, som består af en rummelig stue i åben forbindelse med det strømlinede køkken. I forlængelse heraf ligger et minimalistisk gæstetoilet samt udgangen til en skøn, østvendt altan, der giver et skønt view ud over nærmiljøet. Lejligheden gemmer desuden på en ekstra bonus i form af en rummelig og privat tagterrasse helt øverst oppe, og her får I fuld udsigt ud over Amager og Øresund; og den vil om sommeren fungere som et ekstra rum til boligen, hvor udelivet kan nydes for fulde drag.
Ejendommen
Da ejendommen er opført i 2020 er i sikret holdbare kvalitetsmaterialer ude som inde. Facaden er udført med gedigne sten, frithængende altaner og store vinduer, der sikrer både lys og luft til de indre arealer. Der er elevator i ejendommen, således at både den yngre og ældre køber kan være med, og der er ligeledes mulighed for at parkere bilen efter først til mølle-princippet på gadeplan.
Området
I bosætter jer perfekt mellem Amager Strand og det sprudlende byliv, der blomstrer i området. Her er nem adgang til det skønne handelsområde langs Strandlodsvej og Holmbladsgade, og hertil kan børnefamilien se frem til gode institutioner og skoler i området. Lige rundt om hjørnet venter desuden metroen, og herfra er I godt forbundne til det resterende Storkøbenhavn.


Velkommen hjem. Kontakt os for en fremvisning!
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2020Byggeår

Økonomi

Kontantpris

7.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.782 kr.

Udbetaling

375.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

42,957 / 34.851 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben S. Hansen
home Amager - Kastrupvej

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

tohan@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00