Ulrikkenborg Alle 24, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

54 m2 lejlighed

Kontant 2.375.000 kr.

Indflytningsklar lejlighed centralt i Kongens Lyngby


Med udsigt over Pipers Park - roligt og stadig bynært beliggende.

Nu udbydes denne udsøgte bolig beliggende centralt i Kongens Lyngby. Indendøre venter en smagfuld, velholdt lejlighed med sildebensparket i stue og værelse samt en stor altan med udsigt til grøn natur. Der er tilgang til et grønt fællesareal, og så er boligen særligt oplagt til singlen eller parret i alle aldre, der ønsker at bo tæt på Lyngby Torv og Lyngby Storcenter.
Velkommen indenfor til 54 kvadratmeter, der er så veldisponerede, at boligen synes større end først antaget. Lejligheden byder på et lyst køkken, der har godt med opbevaringsplads, samtidig med at en mindre spisekrog kan møbleres. Dertil kommer den indbydende opholdsstue, som lægger op til at indrette et spiseområde og en sofastue side om side. Et regulært værelse med indbygget skabsplads kan anvendes efter eget ønske, og det hele fuldendes af en entré og et flisebadeværelse.
Her på Ulrikkenborg Alle 24, 2, th er der tale om en flot murstensejendom fra 1934, der toner frem med et klassisk arkitektonisk look for perioden. Den indflytningsklare bolig har et smagfuldt indre med flotte detaljer – i opholdsstue og værelse er der gulve med nydeligt sildebensparket, mens gode vinduespartier sikrer et naturligt lysindfald fra start til slut. En altandør skaber en glidende overgang mellem ude og inde og har plads til et udendørs loungeområde med udsigt over det parklignende fællesareal. Her er der forskellige grønne hyggekroge samt legeplads og havemøbler til fri afbenyttelse.
Beliggenheden trækker bestemt heller ikke ned, da boligen ligger centralt i Kongens Lyngby. Her er Lyngby Torv og Lyngby Storcenter blot 400 meter væk med en bred vifte af butikker, hyggelige restauranter og caféer samt biograf. Den hyggelige hovedgade ligger ligeledes tæt på og byder på en grøn allé samt lokalbutikker og spisesteder. Samtidig er der kun få meter til Wilmanns Park, mens der er 300 meter til Lyngby Station, hvor S-toget kører til København på tyve minutter.
2Antal rum
1934Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.375.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.687 kr.

Udbetaling

120.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

13,703 / 11.061 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Gitte Severs
home Kgs. Lyngby

Partner, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

gise@home.dk

45 93 24 44

45 93 24 44