Thyrasgade 4, 3. 415., 2200 København N

61 m2 lejlighed

Kontant 2.795.000 kr.

Lys og velholdt 2V’er med rummelig, vestvendt altan på Nørrebro


Tæt på Stefansgade kvarteret

Det er i al sin enkelhed en fin, lys og indbydende 70’er-lejlighed, som vi nu kan åbne døren til. Den byder på 59 dejlige kvadratmeter, som tilsammen vil udgøre et glimrende hjem for såvel singlen som parret, der søger Nørrebros liv og brede palette af tilbud.
Det hele begynder i entréen. Den kommer med skabsplads, så du kan komme godt hjem og aflevere frakken bag lågerne. Herfra har du faktisk adgang til det hele: et værelse med morgensol, et flisebadeværelse med badekar og så et køkken-alrum med videre afsæt til den vestvendte altan. En køkkenhalvø gør det muligt at samles om madlavningen og giver desuden god bordplads, ligesom der er gjort plads til opvaskemaskinen. Derudover har du mulighed for at indrette stuen i flere miljøer, og om sommeren er det meget nærliggende at lade terrassedøren stå på vid gab.
Det er klassisk 70’er-byggeri, du mødes af ude fra vejen. Ejendommen fra 1974 tager sig gedigen ud med røde mursten, integrerede altaner og store, lysgivende vinduespartier. Det fungerer alt sammen ganske godt, og du kan med fordel indrette din altan med bløde hynder og urter, som dufter tørt og varmt i eftermiddagssolens stråler.
Nørrebro hinter allerede om liv og summen fra altanen, for lige om hjørnet giver Ægirsgade og Gormsgade dig adgang til Nørrebrogade, som oser af lækker takeaway. Ydermere har du en udmærket Netto lige om hjørnet, ligesom Normal, den lokale grønsagshandler og hele Stefansgadekvarteret er helt tæt på. På den måde er der aldrig langt til dagens små pauser: Nørrebroparken byder på rekreativ hygge, og tager du turen ned ad skønne Jægersborggade, kan løbeturen også foregå under nogle af Assistens’ ældgamle trækroner. Afslutningsvis kan du selvfølgelig cykle rundt til daglig, mens både 5C og metroen på Nørrebros Runddel gør sig til på regnfulde dage; ligegyldigt hvilket transportmiddel du tager, er der knap et kvarter ind til København K og under ti min. til Frederiksberg C.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
1974Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.107 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,109 / 13.065 kr.

Tjek boliglån