Telefontorvet 4, 1. tv., 8000 Aarhus C

103 m2 lejlighed

Kontant 3.998.000 kr.

Fantastisk 3-værelses lejlighed med stort køkkenalrum og rigtig god altan


Telefontovet - Aarhus C

Velkommen til en lækker 3-værelses lejlighed beliggende i hjertet af Aarhus City! Denne indbydende lejlighed er beliggende i en moderne ejendom fra år 2005, hvor der er elevator og velfungerende fællesområder, herunder en skøn gårdhave, som er aflukket og godt placeret bag ejendommen med grill og møbler til fri afbenyttelse.

Når du køber denne lejlighed, bliver du en del af en sund ejerforening, hvor alt er i orden, og du kan roligt nyde din nye tilværelse i Aarhus City. Lejligheden byder på et stort køkken-alrum, som er kombineret med stuen, og dette er det helt centrale leverum i lejligheden. Her får du masser af lys fra de store vinduespartier, og du har direkte udgang til den store overdækkede og meget anvendelige altan. Køkkenet er fra DESIGNA og er udstyret med tidløse hvide elementer og alle nødvendige hårde hvidevarer. Fronterne er netop blevet skiftet, så køkkenet fremstår nærmest som nyt.

Fra stuen er der adgang til lejlighedens to værelser, som sælgeren i dag anvender som soveværelse og kontor. Alternativt kan værelserne også anvendes som to separate værelser, hvis du eksempelvis skal dele lejligheden med en roomie. Begge værelser har indbyggede skabe, så der er god plads til opbevaring af tøj og andre ting.

Badeværelset i lejligheden er virkelig lækkert og efterlader intet at ønske. Her er et stort skabsarrangement ved vasken, gulvarme, vaskesøjle og separat bruseniche.

Placeringen af lejligheden er helt central, men samtidig rolig, da der ikke er trafikstøj lige uden for døren. Med adressen på Telefontorvet har du alle midtbyens mange tilbud inden for gåafstand, og så snart du træder udenfor, mærker du den stemningsfyldte og livlige beliggenhed, som Aarhus City er kendt for. Skal du med bussen, kører disse fra gaden ved siden af ejendommen, og hvis du har bil, er der parkeringsmuligheder i kælderen.

Du kan se frem til at blive en naturlig del af livet i Aarhus midtby, når du flytter ind i denne skønne lejlighed. Gåture på Strøget, langs åen og alt hvad livet i midtbyen tilbyder, vil være lige uden for døren. Du vil kunne nyde alle de fantastiske restauranter, caféer, shopping muligheder og kulturelle tilbud, som Aarhus har at byde på, og samtidig have en dejlig og indbydende lejlighed at vende tilbage til efter en lang dag.

2005
Byggeår
3
Antal rum
Ja
Altan
Ja
Elevator

Økonomi

Kontantpris

3.998.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.581 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

24,648 / 19.541 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus City - bolig, projektsalg og udlejning

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86197699

86197699