Svanelundsbakken 23, st.. tv., 9800 Hjørring

167 m2 lejlighed

Kontant 5.000.000 kr.

Vanvittig flot ejerlejlighed på Svanelundsbakken - 167 m2 bolig + kæmpe terrasse


Udsøgt materialevalg - masser af lys - og komplet indflytningsklar


Fuldstændig gennemført liebhaver-lejlighed i Svanelundsbakken udbydes nu til salg.

Her bydes på 167 m2 i boligareal - og alt fremtræder i fantastisk flot stand og her er en "rød tråd" i materialevalget i hele lejligheden.

Flotte trægulve, skønne italienske klinker, corian-bordplader, HTH-køkken og kvalitetshvidevarer, lydisolerede lofter - er blot få af de mange deltaljer, der er tilført lejligheden!

Udover selve boligen er her p-plads samt redskabsrum i kælderen og så har lejligheden den skønneste store terrasse mod syd og vest, hvor man kan opholde sig det meste af forår, sommer og efterår.

Lejligheden indeholder: 2 gode værelser + soveværelse, 2 badeværelser samt lejlighedens "hjerte-rum" - det skønne køkken/alrum og stue i åben forbindelse, hvor her er et skønt naturligt lysindfald og samtidig udgang til den store terrasse, hvor her er plads til både spisebord og opholds-område. Her får man 86 m2 lækker, overdækket terrasse med udsigt over Svanelunden. Tilmed har sælger brugsret til et have-/græsareal mod vest med skøn træterrasse og med plads til etablering af bede mv.. Til lejligheden er der desuden depotrum med vinkøleskab og med plads til opbevaring. 

Denne lejlighed er en sjældenhed i Hjørring - og her findes ikke mange, der er SÅ gennemførte som den her.

Man kan ikke beskrive lejligheden - den skal opleves.

Er du på udkig efter en lejlighed udover det sædvanlige og med en beliggenhed, hvor du er tæt på både indkøb, grønne områder og dagligvarerbutikker, så kontakt Jesper Carlsson for yderligere oplysninger eller aftal tid for fremvisning.
4Antal rum
2016Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.000.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.821 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,681 / 22.625 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Carlsson
home Hjørring

Indehaver & Ejendomsmægler, MDE

jeca@home.dk

98929900

98929900